Biletul Zilei: Rangers vs Niedercorn

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Rangers vs Niedercorn
Rangers - Niedercorn
1
1.05
X
10.50
2
21.00

După ce în acestă săptămână UEFA Champions League a pornit la drum pentru un nou sezon, astăzi a venit rândul competiției UEFA Europa League să își dispute primele meciuri ale noului sezon. Astăzi vom anaiza una dintre atractive partide, cea dintre Glasgow Rangers din Scoția și luxemburghezii de la Niedercorn. În acest meci ne așteptăm ca diferența de valoare să își spună cuvântul și este posibil să vedem tranșarea calificării încă din acest prim meci. Ținând cont de numele ce îl au cei de la Rangers pe plan european această partidă nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei.

Suporterii echipei Rangers sunt în sărbătoare pentru că echipa lor favorită revine în competițiile europene după o perioadă lungă de timp în care au trecut prin mari dificultăți. În urma problemelor financiare avute de acum câțiva ani, ei au reușit să se ridice și să îi vedem din nou în meciuri cu miză europeană.  Protestanții cum sunt supranumiți gazdele au încheiat sezonul precedent din Scoția pe poziția a treia și au obținut astfel calificarea în tururile preliminare ale UEFA Europa League.  Astăzi victoria va fi aproape sigur a gazdelor. Pronosticul pentru biletul zilei este 1. Chiar dacă avem o cotă destul de mică pentru acest pont, îl putem juca în combinație cu alte partide în care avem încredere.

Niedercorn a terminat ultimul sezon din Luxemburg pe poziția a patra, ultima ce asigură calificarea într-o cupă europeană. Oaspeții sunt o echipă modestă care nu ne spune foarte multe lucruri pe plan european. Astăzi vor încerca să obțină un rezultat care să le păstreze șanse pentru calificare în meciul retur.  În ultimele șase meciuri disputate cei de la Niedercorn nu au suferit nicio înfrângere ceea ce înseamnă că sunt într-o formă foarte bună. Totuși considerăm că valoarea lotului echipei gazdă își va spune cuvântul și vor obține o victorie la scor astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei pentru astăzi are șanse foarte mari de reușită pentru că diferența dintre cele două echipe își va spune cuvântul. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă îți propui să joci inteligent și nu aștepți câștigul pe termen scurt și foarte scurt.