Biletul zilei: Rangers vs Celtic

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Rangers - Celtic
1
3.95
X
3.50
2
1.95

Astăzi este o zi specială. De foarte mult timp iuitorii fotalului așteptăm acest meci. Este vorba despre Old Firm. Este petem spune mai mult decât un meci, este o confruntare din toate punctele de vedere între cele două mari rivale. Pe Ibrox Rangers va primi izita celor de la Celtic într-un joc ce se anunță foarte interesant. Confruntarea dintre Catolici și protestanți va fi una dintre cele mai echilibrate pe care am azut-o în ultimii ani. Cele două echipe sunt pe primele două poziții ale clasamentului din Scoția. Confruntarea la nielul tribunelor va fi una extraordinară așa cum ne-au învățat suporterii fanatici ai celor două formații. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce o sumă foarte importantă de bani de pe urma acestui meci.

Rangers este într-o creștere de la an la an. Gazdele partidei din această dupa amiază sunt pe poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit în acest sezon să acumuleze 58 de puncte. Ei sunt la șase puncte față de adversarii de astăzi dar au și un meci în plu disputat. Motivația celor de la Rangers a fi una foarte mare deoarecen au câștigat de foarte mult timp marele derby. Forma pe care o traversează gazdele de astăzi este una foarte bună, ei având patru victorii în ultimele patru etape disputate. În acest sezon cei de la Rangers se pot lăuda cu cel mai bun atac deoarece au reușit să înscrie 59 de goluri. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Rangers deoarece motivația va fi mai mare cu siguranță și vor evolua pe propriul teren.

Celtic  face și ea un sezon destul de bun și este pe prima poziție a clasamentului. Cei de la Celtic sunt putem spune aproape campioni. Pentru oaspeți se anunță un meci destul de greu astăzi. Ei au cinci jucători foarte importanță pe care nu se vor putea baza astăzi. Armstrong, Griffiths, Boyata,Bitton, Gordon și Hayes sunt cei care vor lipsi din tabăra oaspeților. Celtic are o singură victorie în ultimele trei partide din campionatul Scoției. Acest meci nu trebuie ratat de nici un iubitor al fotbalului deoarece este unul dintre cele mai importante meciuri la nivel modial. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi. Pariază și câștigă alături de Beturi.ro doar cu biletul zilei.