Biletul zilei: Racing Luxembourg vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Racing Luxembourg - Viitorul
1
10.00
X
4.50
2
1.30

Viitorul este prima echipă din România ce va debuta în acest sezon al cupelor europene. Astăzi cei de la Viitorul a un meci destul de ușor la prima vedere în compania luxemburghezilor de la Racing Luxembourg în UEFA Europa League. În acest joc ne așteptăm la o victotie clară a elevilor lui Gheorghe Hagi deoarece sunt echipa mult superioară din toate punctele de vedere. Acest meci nu trebuie ratat mai ales că la Cupa Mondială este pauză și ca iubitori ai fotbalului trebuie să ne îndreptăm atenția spre alte meciuri. Sperăm ca Viitorul să facă o figură frumoasă în acest meci și să obțină o victorie importantă pentru ei dar și pentru coeficientul României. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă avantajoasă.

Racing Luxembourg este o echipă necunoscută pentru noi dar cu siguranță Gică Hagi și-a luat notițele necesare. Gazdele partidei de astăzi participă în această în UEFA Europa Leagur din postura de câștigătoare a cupei Luxembourgului. Sezonul trecut din Luxembourg l-au încheiat pe poziția a șaptea ceea ce ne arată faptul că sunt o formație destul de modestă. În acest meci se vor baza pe dăruire deoarece valoarea cam lipsește în lotul acestei echipe modeste. Anticipăm că formația gazdă nu va ataca și se va baza mai mult pe propria defensivă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.30 care credem noi că ne va aduce un câștig aproape garantat.

Viitorul este echipa de la acre așteptăm o victorie și automat o calificare.  Elevii lui Gheorghe Hagi sunt superiori la toate capitolele față de adversarii de astăzi. Viitotul a mai jucat și anul trecut în cupele europene dar au fost eliminați și din UEFA Champions League dar și din UEFA Europa League. Oaspeții partidei de astăzi au disputat nu mai puțin de șapte amicale în această vară în care au obținut cinci victorii și au suferit două înfrângeri. Toți adversarii la prima vedere au fost superiori celui pe care îl vor întâlni în această seară. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și co să câștigi în fiecare zi alături de Beturi.ro doar cu biletul zilei.