Biletul zilei: PSG vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
PSG - Real Madrid
1
1.92
X
4,20
2
3.75

Cea mai așteptată optime de finală din UEFA Champions League își va dispuat astăzi manșa retur. Pe Parc des Princes din Paris, PSG va primi vizita celor de la Real Madrid. Meciul tur a fost câștigat așa cum știm cu toții de către Real cu scorul de 3-1. Astăzi vom fi cu toții în fața televizoarelor pentru a vedea dacă cei de la PSG vor reuși să întoarcă acel scor și să se califice. Ținând cont de ce vedete vom avea pe teren ne așteptăm la un meci foarte spectaculos din toate punctele de vedere. Biletul zilei la pariuri sportive va avea pentru acest joc o cotă care ne poate duce spre un câștig important.

PSG va avea un meci foarte dificil astăzi. Trebuie să ținem cont că parizienii vor trebui să se impună la cel puțin două goluri pentru a reuși calificarea. După înfrângerea de pe Santiago Bernabeu gazdele partidei din aceatsă seară au obținut patru victorii în cee patru partide disputate.  Pentru Unay Emery tehnicianul celor de la PSG meciul se anunță unul foarte greu deoarece nu se va putea baza pe Neymar care este accidentat. Se pare că Mbappe va putea fi folosit încă din primul minut chiar dacă și el a fost accidentat. Pentru parizieni acest meci se anunță foarte greu iar cei de la Real sunt favoriți la calificare. Pe biletul zilei la pariuri sportive vă recondăm să mergeți pe o calificare a celor de la Real Madrid.

Real Madrid are un avantaj foarte important obținut în urma meciului tur. Los Blancos vor încerca să repete traseul de anul trecut când după un sezon de toamnă mai slab aveau să câștige mare trofeu UEFA Champions League. În tabăra celor de la Real Madrdi nu sunt anunțate absențe astfel că Zizou va putea folosi cel mai bun prim 11. Real vne după o victorie cu scorul de 3-1 în primera Division în fața celor de la Getafe. Trebuie să notăm și faptul că vedeta madrilenilor  Cristiano Ronaldo se află într-o formă foarte bună reușind în această primăvară să marcheze foarte multe goluri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă așegi să mizezi pe pronosticurle oferite de echipa noastră. Pariază cu noi în fiecare zi și la capătul unei perioade mai lungi de timp o să realizezi profit mai mult ca sigur.