Biletul zilei: PSG vs Olympique Marseille

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Olympique Marseille
1
1.35
X
5.00
2
7.50

Încă un episod din Clasicul Franței este programat să se dispute în această seară la doar câteva zile după ce, cele două formații s-au duelat și în Ligue 1. Atunci a câștigat PSG cu scorul de 3-0. Aceș meci a fost dominat de la un capăt la celălalt de parizieni. Partida de astăzi va conta pentru sferturile de finală ale Cupei Franței. Acest meci este unul foarte important pentru că ambele formații își doresc calificarea mai departe în semifinalele competiției. Jocul de astăzi este o șansă pentru ca OM să își i-a revanșa după meciul din campionat. Este de așteptat ca cei dpi tehnicieni să nu folosească cel mai bun prim 11. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă mizați pe ponturile oferite de echipa noastră.

PSG se află într-o formă foarte bună. În Franța nu are nici un fel de problem nici în Cupa Franței și nici în Ligue 1. La meciul de dumonocă s-a accidentat Neymar care este o problem foarte mare pentru gazde. Problemele parizienilor sunt în UEFA Champions League acolo unde au pierdut cu scorul de 3-1 manșa tur contra celor de la Real Madrid. În Ligue 1 PSG are un avans de 14 puncte față de echipa clasată pe poziția a doua. Pentru a ajunge în această fază a Cupei PSG a trecut de formațiile Rennes, Guingamp și Sochaux. Pronosticul pentru biletul zilei e astăzi va merge pe o victorie a celor de la PSG care sunt favoriți și astăzi la victorie.

Olympique Marseille va încerca să producă surpriza deoarece știm cu toții, Cupa este competiția surprizelor. În Ligue 1 OM este pe poziția a treia a clasamentului la doar două puncte distanță de poziția secundă ocupată de AS Monaco. Până în această fază a competiției, oaspeții partidei din această seară au avut un traseu excelent și nu au primit nici un gol. Au trecut de Valenciennes, Epinal și Bourg Perronas. Acest meci contra celor de la PSG putem spue că este ca un examen pentru OM pentru a vedea nivelul la care se află. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de echipa noastră, Beturi.ro doar cu biletul zilei.