Biletul zilei: PSG vs OGC Nice

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Nice
1
1.17
X
8.00
2
13.00

Etapa cu numărul 11 din Ligue 1 debutează cu unul dintre cele mai așteptate meciuri ale acestei etape. Pe Parc des Princes, Paris Sait Germain va primi vizita celor de la Nice într-un meci în care avem o favorită clară dar este posibil să se întâmple orice. Cele două echipe traversează o formă total diferită dar acest lucru nu înseamnă că va lipsi spectacolul. În ultima rundă niciuna dintre cele două echipe nu au obținut rezultate foarte bune astfel că sunt dornice de revanșă. Am ales acest meci pe biletul zilei la pariuri pentru că este foarte interesant să vedem vedetele PSG-ului la lucru.

Paris Saint Germain vine după un meci și un rezultat destul de slab în derby-ul Franței în fața celr de la Olympique Marseille. Acel meci s-a incheiat cu scorul de 2-2. Chiar și așa parizienii își păstrează poziția de lider în clasament. Gazdele au acumulat 26 de pucte. Sunt singura echipă a campionatului care nu a suferit nicio înfrângere. Opt victorii și două remize este bilanțul celor de la PSG în acest sezon.  Ei au și cel mai bu atac din Franța cu 31 de goluri marcate ceea ce înseamnă o medie de peste trei goluri în fiecare partidă. Defensiva este și ea una foarte bună deoarece a primit doar opt goluri. Cei de la Paris nu se vor putea baza în această seară pe serviciile lui Neymar care a fost eliminat în meciul cu Marseille. Pronosticul petru biletul zilei la pariuri pentru acest meci este 1.

Nice este de nerecunoscut în acest sezon. Dacă anul trecut se aflau chiar în lupta la titlul acum oaspeții din această seară se află în a doua jumătate a clasamentului. În acest moment ocupă poziția a 14-a în clasamnet cu doar 10 puncte acumulate. Ultimele etape au fost unele dezastroase pentru oaspeți deoarece nu au reușit să câștige în ultimele patru partide disputate. Mai mult, în ultimele trei etape au suferit trei înfrângeri și au toate șansele să o acumuleze și pe a patra. Pe biletul zilei putem miza pe un pronostic referitoare la o victorie la minim două goluri a Parisului. Biletul zilei ne poate aduce un câștig suplimentar dacă suntem inspirați în momentul plasării.