Biletul zilei: PSG vs AS Monaco

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - AS Monaco
1
1.28
X
6.00
2
9.00

Ultimul meci al rundei cu numărul 33 din Ligue 1 este o partidă foarte așteptată și interesantă. Putem spune că este unul dintre cele mai importante derby-uri ale Franței. Pe Parc des Prindes, Paris Saint Germain va primi vizita unei mari rivale, AS Monaco. În acest meci se vor întâlni primele două clasate și chiar dacă lupta la titlu pare a fi una ca și încheiată, o victorie în marele derby este foarte importantă. În ultimele cinci meciuri directe dintre cele două formații s-au marcat minim trei goluir, lucru pe care îl așteptăm și astăzi, spectacol din partea ambelor echipe. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce pentru această zi un pronostic câștigător.

PSG este favorită și în această seară ca și în orice alt meci pe care îl joacă în Ligue 1. Pentru parizieni acest sezon este aproape ratat, chiar dacă vor câștiga titlul deoarece pe plan European nu au reușit mare lucru. În campionatul Franței, PSG ocupă prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 84 de puncte, având un avans de 14 puncte față de adversara din această seară. Patru victorii și un rezultat de egalitate sunt ultimele cinci rezultate ale elevilor lui Unay Emery. PSG are o revanșă de luat deoarece AS Monaco i-a furat sezonul trecut titlul de campoană. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la PSG în acest meci.

AS Moanco are ca obiectiv păstrarea poziției a doua a clasamnetului. Monegascii au acumulat 70 de puncte și au doar patru lungimi avans în fața celor de la Olympique Lyon. La fel ca și PSG, AS Monaco are patru victorii și un egal în ultimele cinci partide disputate. În toate aceste cinci meciuri au reușit să marcheze ambele echipe ceea ce ne arată că oaspeții partidei din această seară au unele problem legate de defensivă. Putem spune aproape siguri că ofensiva PSG-uli va specula problemele celor de la Monaco și va reuși să marcheze de mai multe ori. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile oferite de Beturi.ro și o să fii pe profit cu biletul zilei.