Biletul zilei: PSG vs Monaco

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Monaco
1
1.60
X
4.35
2
4.80

Campionatul Franței, Ligue 1 se apropie de startul unui nou sezon. Meciul care va deschide această ediție a campionatului este Supercupa Franței. În acest meci se vor întâlni două dintre cele mai puternice echipe din hexagon. PSG și Monaco se vor lupta pentru trofeu. Acest meci se va disputa la Shenzen din motive financiare ale federației franceze. Cele două formații de astăzi care vor juca pentru Supercupă au disputat sezonul trecut trei meciuri directe, două în campionat și finala Cupei Franței. Toate cele trei partide au fost câștigate de cei de la PSG care au dovedit că sunt cea mai puternică formație a Franței. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru astăzi o cotă avantajoasă.

PSG poate începe noul sezon cu dreptul și să își treacă în cont un nou trofeu. În această vară parizienii au disputat trei partide de pregătire la International Champions Cup. Ei au fost învinși de Arsenal și Bayern dar au câștigat în fața celor de la Atletico Madrid, Lotul celor de la PSG a suferit unele modificări în această vară. Cea mai importantă venire este cea a lui Buffon. Trebuie să notăm și plecările lui Ben Arfa și Pastore. Din formația lui Tuchel vor lipsi Neymar și Cavani care sunt încă accidentați. Astăzi cei de la PSG sunt cotați ca favoriți pentru a oține victoria. Ei au de parte lor valoarea în acest meci dar și avantajul moral. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.

Monaco este cotată cu a doua șansă la victorie în acest meci. Cei de la AS Monaco au disputat șase meciuri amicale în această vară. Au întâlnit echipe destul de modeste dar ei nu au reușit să obțină decât două victorii în aceste meciuri. Jucătorii care au plecat de la monegasci în această vară sunt foarte importanți. Au plecat Lemar, Fabinho, Kongolo, Diakhaby și Joao Moutinho. La capitolul veniri trebuie să îi notăm pe Golovin și Gleubbels. Astăzi vom miza pe biletul zilei pe PSG. Parizienii au arătat și în această vară în meciurile amicale că sunt o formație de speriat. Pariază și câștigă în fiecare zi și o să reușești să câștigi doa cu biletul zilei.