Biletul zilei: Paris SG vs Olympique Marseille

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Olympique Marseille
1
1.24
X
6.50
2
9.50

Astăzi cu ocazia rundei cu numărul 27 din Ligue 1 este programat Clasicul Franței. PSG va primi vizita celor de la Olympique Marseille pe stadionul Parc des Princes. Acets meci găsește cele două echipe în vârful clasamentului așa că ne așteptăm la n meci foarte echilibrat și spectaculos în același timp. Formațiile sunt pe prima și a treia poziție, fiind despărțite doar de AS Monaco. Oaspeții sunt dornici de revanșă deoarece nu au mai câștigat de foarte mult timp un meci contra celei mai mari rivale. În acest moment cele două formații sunt printre cele două cele mai iuite echipe din Franța. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doa dacă citiți acest articol.

PSG este pe peima poziție a clasamentului și așa cum ne așteptam cu toții favorită la cele trei puncte în acest meci. Parizienii au reușit să acumuleze până în acest moment 68 de puncte. Putem spune că domină acestsezon deoarece au cea mai bună ofensivă dar și defensivă. Gazdele partidei din aceatsă seară au reușit să acumuleze patru victorii în ultimele patru etape disputate. Trei dintre aceste victorii au fost obținute fără gol primit. În acest sezon pe teren propriu PSG este o formație foarte puternică deoarece a obținut victorii în toate meciurile disputate. Pronostcul pentru biletul zilei la acest meci va merge pe o victorie a celor de la PSG.

Olympique Marseille face un sezon foarte bun. Oaspeții partidie din aceatsă seară sunt pe poziția a treia a clasamentului și au șanse chiar să se bată la locul al doilea ocupat în acets moment de Moanco. Cei de Marseille sunt pe poziția a treia și au reușit să acumuleze 55 de puncte. În deplasare au două victorii și un rezultat de egașitate în ultimele trei meciuri dar astăzi se anunță o partidă foarte grea. Pentru Marseille ar fi bun și un rezultat de egalitate ținând cont că toate echipele ce au jucat în deplasare contra celor de la PSG au suferit înfrângeri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să pariezi pe pronosticurile noastre. Am ales să emrgem pe o victorie a PSG-ului pentru biletul zilei deoarece are de partea ei și experiența dar și un lot de jucători mult mai valoros.