Biletul zilei: PSG vs Lyon

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Lyon
1
1.16
X
8.00
2
15.00

Constelația de vedete a PSG-ului va da o nouă reprezentație în această seară. Adversara parizienilor este un adversar destul de puternic, Olympique Lyon, care le poate pune mari probleme dacă nu vor trata meciul cu maximă seriozitate. Partida va avea loc de la ora 22:00 și va fi ultimul joc al etapei cu numărul șase. Ambele echipe sunt în top cinci ceea ce înseamnă că vor fi angrenate în lupta pentru trofee în acest an. Partida are o favorită clară dar orice rezultat trebuie luat în calcul. Pentru biletul zilei la pariuri vom merge pe un pronostic la care se așteaptă multă lume dar este important să citiți acest articol.

PSG pornește ca favorită și astăzi ca și în majoritatea mecurilor pe care le dispută. După campania extraordinară de transferuri din această vară, parizienii trebuie să culeagă roadele. Acest lucru îl pot face doar prin victorii. PSG are un început perfect acest sezon atât în campionatul Franței, cât și pe plan European. În Ligue 1, Neymar și compania au cinci victorii din tot atâtea posibile. Adversarii care s-au confruntat cu forța ofensivă a Parisului sunt: Amiens, Guingamp, Toulouse, Saint Etienne și Metz dar vor urma și alte echipe cu siguranță. Golaverajul gazdelor până acum este de 19 goluri marcate și doar 3 primite. Ei au cea mai bună ofensivă dar și defensivă din Franța. La mijlocul sâptămânii în UEFA Champions League au învins pe Celtic cu scorul de 5-0, practic fără drept de apel.

Lyon este cotată cu șanse destul de mici pentru biletul zilei la pariuri sportive. Oaspeții sunt pe poziția a cincea a clasamentului cu 11 puncte acumulate în cele cinci etape disputate. Cel mai important lucru este că în acest început de sezon nu au simțit gustul înfrângerii dar sunt șanse să o facă astăzi. Lyon nu are un moral foarte bun în fața PSG-ului deoarece în ultimele trei meciuri directe au fost învinși. Pentru oaspeți și un rezultat e egalitate în acest joc ar fi unul foarte bun. În partida disputată în grupele UEFA Europa League, Lyon a obținut doar o remiză 1-1 în deplasare în fața echipei Apollon. Biletul zilei ne poate aduce sume importante dacă pariem responsabil. Este indicat ca meciul de astăzi să fie jucat în combinație cu alte meciuri pe biletul zilei.