Biletul zilei: PSG vs Caen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Caen
1
1.06
X
12.50
2
31.00

PSG va da în această seară o ultimă reprezentație. Vedetele Parisului vor primi vizita celor de la Caen într-un joc ce se anunță foarte interesant din punct de vedere al spectacolului. Ca și favorită clară în acest meci este formația gazdă. Totuși șansele unei surprize sunt destul de mici dar trebuie să ținem cont că mingea este rotundă. În două dintre ultimele trei întâlniri directe s-a înregistrat scorul de 6-0 în favoarea PSG-ului. Oare să vedem și astăzi același spectacol din partea celor două formații? Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă veți citi acest articol în întregime.

PSG pornește favorită la victorie în orice meci, dar mai ales atunci când întâlnește un adversar modest precum Caen. Formația gazdă conduce detașat în clasament, având un avans de nouă puncte în fașa echipelor AS Monaco Și Lyon care sunt la egalitate de puncte. O singură înfrângere a suferit PSG în acest sezon contra celor de la Strasbourg. Acea înfrângere a venit într-un moment foarte prost pentru ca elevii lui Unai Emery au pierdut și în UEFA Champions League la Munchen contra celro de la Bayern, câteva zile mai târziu. Va fi foarte interesant să vedem câte goluri va înscrie în acest joc tripleta ofensivă formată din Neymar, Cavani și Mbappe. Parisul nu ar trebui să aibă nicio problemă în privința victoriei deoarece domină campionatul francez. Pronosticul pentru biletul zilei va avea ca pont o victorie a PSG-ului.

Caen vine la Paris fără prea mari speranțe la punct sau la victorie. Poziția a zecea în clasament, putem spune că este una destul de bună pentru pretențiile echipei dar și pentru forma de moment pe care o traversează. Oaspeții au reușit să acumuleze 24 de puncte. Forma de moment este aproape una dezastroasă. În ultimele cinci meciuri dispuatate în toate competițiile nu au reușit să câștige, patru dintre acestea fiind în Ligue 1. Mai mult oaspeții au reușit în aceste meciuri să înscrie un singur gol. Putem spune că vacanța de iarnă vine la momentul oportun pentru Caen. Biletul zilei ne poate aduce un câștig importnat de pe urma acestei partide. Joacă și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.