Biletul zilei: PSG vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Bayern Munchen
1
2.08
X
3.80
2
3.55

Capul de afiș al acestei seri de UEFA Champions League este întâlnirea dintre PSG și Bayern Munchen. În acest joc se întâlnesc două dintre forțele fotbalului European, într-o partidă care se anunță foarte interesantă iar rezultatul final va fi unul foarte greu de intuit.  Cele două formații evoluează alături de Celtic și Anderlecht în grupa B. Un lucru interesant despre acest meci este faptul că ambele echipe vin după rezultate de egalitate în campionat, astfel că astăzi vor dori să câștige pentru a demonstra fanilor că acele rezultate au fost doar un accident. Biletul zilei la pariuri poate fi câștigător doar dacă o să ți cont de recomandările specialiștiilor din echipa noastră.

PSG este una dintre candidatele cu șanse reale la marele trofeu. Campania de transferuri din această vara a fost una impresionantă pentru formația pariziană care a început în forță noul sezon. În prima etapă din această grupă au obținut o victorie clară cu scorul de 5-0 în Scoția în fata echipei Celtic. Și în Ligue 1 gazdele din această seară sunt pe prima pozitie chiar dacă în ultima etapă au remizat în fața echipei Montpelier. PSG pornește ca favorită în acest meci dar rezultatul final va fi foarte greu de intuit deoarece niciuna dintre cele două echipe nu este favorită clară. Biletul zilei la pariuri sportive ne rezervă o cotă destul de mare ce o putem juca single pe bilet.

Bayer Munchen este în grafic putem spune chiar dacă nu a avut un început de sezon extraordinar. În prima etapă a Ligii Campionilor bavarezii au obținut o victorie puțin mai grea decât o arată scorul în fața belgienilor de la Anderlecht.  În  Bundesliga, Bayern este doar pe poziția a 3-a după șase etape disputate. Elevii lui Carlo Ancelotti știu să joace foarte bine meciurile importante așa că în această seară va fi spectacol pe Parc des Prince. În această seară pentru bavarezi va fi destul de greu să obțină victoria  deoarece PSG este foarte redutabilă pe propriul teren. Biletul zilei poate fi câștigător dacă mizezi pe ponturile noastre. Bilanțul pentru biletul zilei trebuie să fie făcut la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp.