Biletul zilei: PSG vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
PSG - Atletico Madrid
1
3.35
X
3.60
2
1.95

International Champions Cup ne aduce pe micile ecrane cei mai buni jucători ai planetei. Fiecare meci de la această competiție poate fi una dintre finalele Cupelor Europene. Competiția este condusă în acest moment de Borussia Dortmund. Astăzi pe Stadionul Național din Singapore vom asista la o partidă aparte. PSG și Atletico Madrid își propun să ofere spectacol iar nouă câștig la pariuri. Unele echipe nu vor alinia cel mai bun prim 11 deoarece unii jucători sunt încă în vacanță după Cupa Mondială, dar și așa aceste meciuri sunt un spectacol care nu trebuie ratat. Meciul de astază va avea lovitura de start de la ora 14:30. Pa riază pe pronosticul oferit de noi pentru biletul zilei la pariuri și obține profit.

PSG nu a arătat prea bine în cele două meciuri disputate până acum chiar dacă  nu a avut cele mai importante vedete în lot. Totuși trebuie să notăm faptul că pentru PSG la acest turneu a debutat Buffon. Francezii au pierdut ambele meciuri de la această competiție. În primul meci au fost învinși de Bayern Minchen cu scorul de 3-1 iar în cea de-a doua partidă Arsenal i-a bătut cu scorul de 5-1. Astfel după aceste două înfrângeri cei de la PSG ocupă ultima poziție a clasamentului. Putem spune că se vede lipsa vedetelor în aceste meciuri, în tabăra parizienilor. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.95.

Atletico Madrid este văzută ca favorită la victorie în acest meci de casele de pariuri. Madrilenii în singurul meci disputat la aceatsă competiție au învins pe Arsenal la după executarea loviturilor de departajare. Scorul după cele 90 de minute a fost de 1-1. Astfel cu două puncte care se acordă pentru o victorie în prelungiri, Atletico ocupă poziția a 11-a a clasamnetului. Și din echipa lui diego Simeone lipsesc unii jucători importanți dar doar cei care au ajuns în fazele superioare de la Cupa Mondială. Este aproape sigur că vom asista la multe goluri în duelul de astăzi și putem paria și pe numărul de goluri. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei.