Biletul Zilei: Portugalia vs. Ungaria

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : total peste 2.5 goluri 

Portugalia și Ungaria se reîntâlnesc după ce au oferit publicului european poate cel mai spectaculos meci al campionatului continental de anul trecut. Meciul disputat vara trecută la Lyon s-a terminat cu scorul de 3-3. Cele două echipe fac parte din grupa B a preliminariilor pentru mondialul din 2018. Înaintea rundei, lusitanii se află pe locul secund cu 9 puncte. Ungaria este pe locul trei după ce au acumulat doar 7 puncte. Nici una din cele două echipe nu își permite să nu câștige meciul, liderul Elveția având maxim de puncte și posibilitatea să mărească distanța în clasament. Astfel, un pariu inspirat s-ar putea dovedi acela că ambele echipe vor marca un total peste 2.5 goluri. Un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă de 2.80 pe biletul zilei.

Favorita întâlnirii este campioană europeană, Portugalia. Echipa lui Cristiano Ronaldo nu a impresionat însă până acum în aceste preliminarii, pierzând chiar primul meci al grupei. Dacă veți miza pe o victorie a lusitanilor, casele de pariuri oferă cote în jur de 1.25 pentru acest eveniment.

După prima înfrângere din grupă, portughezii au adunat 9 puncte din următoarele 3 partide. Au și marcat 16 goluri în aceste meciuri, mai mult de 5 pe meci. Apetitul ofensiv al lusitanilor va poate aduce câștiguri pe biletul zilei dacă pariați că vor marca minim două goluri. Un astfel de eveniment are o cotă în jur de 1.30 la majoritatea caselor de pariuri.