Biletul zilei: Portugalia vs Olanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Portugalia - Olanda
1
2.15
X
3.45
2
3.70

Capul de afiș al acestei zile de meciuri amicale este o partidă foarte interesantă în care se vor înfrunta două dintre cele mai puternice echipe naționale din Europa. Partida aceasta va avea loc la Geneva. Portugalia și Olanda se vor înfrunta în acest meci de pregătire. Cele două formații nu s-au mai întâlnit în meci direct de aproximativ cinci ani dar atunci partida s-a încheiat la egalitate cu scorul de 1-1. Acest meci va fi deschis oricărui rezultat chiar dacă între cele două echipe pare a fi o diferență foarte mare în această perioadă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți pagina Beturi.ro în fiecare zi.

Portugalia se pregătește pentru Campionatul Mondial unde speră să realizeze o performanță foarte mare. Lusitanii sunt campionii europeni. În ultimul meci de pregătire disputant în urmă cu doar câteva zile naționala Portugaliei a învins Egipt cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate în prelungirile partidei de Cristiano Ronaldo. Pentru turneul final Portugalia speră într-un parcurs cât mai lunf deoarece au una dintre cele mai puternice naționale din lume. Portughezii au șase victorii în ultimele șapte partide disputate în toate competițiile. Această formă foarte bună se poate prelungii și după meciul de astăzi deoarece portughezii au șanse să obțină o importantă victorie. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Portugaliei în acest meci.

Olanda se află într-o scădere vizibilă de formă. Dacă în urmă cu câțiva ani erau una dintre echipele ce dominau fotbalul, acum Olanda nici nu mai reușește să se califice la turneele finale. Portocala mecanică a ratat încă odată calificare la un turneu final după ce nu a participat nici la Europeanul din Franța. În ultimul joc de pregătire pe care l-au susținut olandezii au fost învinși cu scorul de 1-0 de către Anglia care este mult mai puternică. Chiar dacă acea înfrângere este singura din ultimele șase partide, Olanda nu se ridică deloc la nicelul la care și-a obișnuit fanii. Astăzi pe biletul zilei am mers pe o victorie a Portugaliei deoarece este naționala care este mult mai puternică și are o motivație suplimentară pentru a obține o victorie chiar și de palmares. Pariază în fiecare zi și cu biletul zilei propus de Beturi.ro o să relaizezi profit pe termen lung.