Biletul Zilei: Portugalia vs Mexic

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Portugalia vs Mexic
Portugalia - Mexic
1
2.10
X
3.40
2
3.90

Campioana Europeană, Portugalia își începe astăzi aventura la această ediție a Cupei Confederațiilor. Astăzi de la ora 18:00 se va duela cu Mexic în cel de-al doilea meci al grupei A. Portughezii au primit biletele pentru această competiție după ce în vara anului trecut au câștigat campionatul European. Mexicanii au câștigat Gold Cup ceea ce le-a oferit participarea automată la această competiție. Meciul este unul interesant deoarece vom vedea la lucru multe staruri ale fotbalului mondial. Pontul pentru biletul zilei o să îl aflați în continuarea acestei avancronici.

Portugalia este favorită să își adjudece astăzi cele trei puncte dar să și câștige grupa din care mai fac parte Rusia și Noua Zeelandă. Nu vor lipsi din lotul lusitanilor jucători ca și Cristiano Ronaldo, Pepe sau Coentrao care au pus umărul la performanța de anul trecut. Cei trei jucători au un moral foarte bun după ce au câștigat UEFA Champions League, realizând o performanță incredibilă. Echipa națională a portugaliei se află într-o formă foarte bună reușind să câștige șapte din ultimele opt meciuri disputate. Cu așa cifre Portugalia este favorită la victorie astăzi. Cota pe care o au la obținerea celor trei puncte este de 2,10. Această cotă este foarte avantajoasă să o plasăm pe biletul zilei și apoi să câștigăm.

Mexic este și ea o echipă foarte puternică, ce ne-a obișnuit cu prezența la cele mai importante competiții la nivel mondial. Starul mexicanilor la acest turneu va fi Chicharito Hernadez de la Leverkusen, care este foarte cunoscut, evoluând în trecut și la Real Madrid. În ultimele două partide care au contat pentru calificarea la mondialul de anul viitor au învins cu scorul de 3-0 pe Honduras și au remizat  1-1 cu SUA. Mexic este pe prima poziție în grupa de calificare și are șanse foarte mari să obțină calificarea direct. Putem să ne așteptăm la minim un gol și din parte mexicanilor deoarece în ultimele șapte partide au înscris minim un gol.Pontul nostru pentru biletul zilei este 1. Chiar dacă și Mexic este o echipă redutabilă astăzi vom miza pe o victorie a europenilor. Acest meci este foarte bun de adăugat pe biletul zilei.