Biletul zilei: Portugalia vs Chile

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Portugalia vs Chile
Portugalia - Chile
1
2.45
X
3.25
2
3.20

În urma meciului de astăzi vom cunoaște cea de-a doua finalistă a acestei ediții a Cupei Confederațiilor. Cele două echipe sunt de valori apropiate astfel că avem asigurat spectacolul în acest meci. Dacă privim cotele la pariuri, vedem că partida va fi una în care suspansul va fi până la final. Astfel pontul pentru biletul zilei va fi destul de dificil de ales, deoarece balanța nu se înclină în favoarea uneia dintre formații.

Portugalia, campioana Europeană este câștigătoarea grupei A. Colegele de grupă ale lusitanilor au fost Rusia, echipa gazdă, Mexic și Noua Zeelandă. Alături de Portugalia din această grupă a reușit calificarea în semifinale, Mexic care se va duela cu Germania pentru un loc în marea finală. Portughezii avându-l în frunte pe Cristiano Ronaldo au făcut meciuri foarte bune în grupă. Ei sunt neînvinși obținând, două victorii și o remiză. Rezultatul de egalitate a fost obținut în urma partidei cu Mexic, încheiată cu scorul de 2-2. În celelalte două dispute, în compania Rusiei și a Noii Zeelande, portughezii nu au primit gol. Acest lucru ne arată că, centrul apărării format din Pepe și Alves este un cuplu de fundași centrali în care echipa își poate pune speranțele. Pontul pentru biletul zilei oferit de echipa noastră este 1. Am ales acest pronostic deoarece considerăm că naționala lusitană are de partea sa experiența care poate fi decisivă la acest nivel.

Chile a avut șansa până în ultima etapă să câștige grupa B. În ultima partidă sud-americanii au remizat în fața Australiei terminând astfel pe poziția secundă și vor întâlni Portugalia în semifinale. Chilienii au trecut de la extaz la agonie pe parcursul acestei Cupe a Confederețiilor. Dacă în cea de-a doua partidă cea cu Germania, campioana mondială,  au obținut un egal în meciul cu Australia au fost aproape de a pierde calificarea după ce au fost conduși cu scorul de 1-0. Singura victorie a sud-americanilor a fost obținută în fața Camerunului, așa cum era de așteptat. Cota pe care o are Portugalia la victorie este de 2,50. Aceasta este destul de mare pentru a fi jucată în format single și a avea de câștigat cu biletul zilei. Biletul zilei trebuie jucat în mod responsabil de către pariori și să nu ne aruncăm la sume foarte mari.