Biletul zilei: Portugalia vs Algeria

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Portugalia - Algeria
1
1.33
X
4.85
2
11.00

Campioana Europeană, Portugalia se află în plină pregătire pentru Campionatul Mondial ce va debuta peste doar câteva zile. Pe Estadio da Luz, portughezii vor primi vizita echipei naționale a Algeriei. Chiar dacă la prima vedere Algeria pare o țară cu fotbal mai puțin dezvoltat nu este deloc așa, și acest lucru o să îl vedem în această seară. Partida de astăzi are o favorită clară dar așa după cum știm este fotbal și se poate întâmpla orice. O victorie în această seară a portughezilor le-ar asigura un moral foarte bun pentru Campionatul Mondial. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de avantajoasă.

Portugalia este favorită fără doar și poate în acest meci. Lusitanii s-au calificat la Campionatul Mondial după o prestație foarte bună în faza grupelor. Astăzi va fi foarte interesant dacă va evolua și superstarul echipei, Cristiano Ronaldo care a avut o vacanță puțin mai lungă după finala UEFA Champions League. În Rusia gazdele partidei de astăzi vor evolua în grupa B alături de Spania, Maroc și Iran. Portughezii trebuie să fie pregătiți încă de la primul meci din Rusia deoarece vor întâlni una dintre marile rivale, Spania. În ultimele două meciuri disputate de portughezi, ei au obținut doar rezultate de egalitate în compania celor din Tunisia și Belgia. Acum ar fi momentul ca ei să câștige. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 1.33 pe o victorie a Portugaliei.

Algeria este văzută ca o echipă care vine mai mult în vacanță la acest meci, ei nefiind calificați la Campionatul Mondial. Totuși într-un meci contra Campioanei Europei motivația vine de la sine. Oaspeții partidei de astăzi au pierdut calificarea la Mondialul din Rusia după ce au ieșit pe ultimul loc dintr-o grupă câștigată de Nigeria și din care au mai făcut parte Zambia și Camerun. Algerienii vin după trei înfrângeri în ultimele trei meciuri ceea ce este destul de mult. În fiecare dintre aceste meciuri ei au încasat cel puțin două goluri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa naostră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit pe site-ul Beturi.ro și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.