Biletul zilei: Portugalia U21 vs Spania U21

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Portugalia U21 vs Spania U21
Portugalia U21 - Spania U21
1
3.75
X
3.50
2
1.95

Acest meci este o înfruntare a orgoliilor între Portugalia și Spania. Cele două echipe sunt candidate la fazele superioare ale competiției și au șanse chiar la marele trofeu. Partida este o confruntare între vedetele celor două formații. La prima vedere pare să fie meciul decisiv pentru ocuparea primului loc în grupa B, acolo unde mai evoluează Serbia și Macedonia. Atât Portugalia cât și Spania s-au impus în primele meciuri după jocuri destul de bune. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați în continuarea acestui articol.

Portugalia a învins pe Serbia la capătul primului meci cu scorul de 2-0. Ultima înfrânegere a lusitanilor a fost la precedentul Campionat European când au prierdut chiar în finală în fața Suediei. De atunci portughezii au adunat 12 victorii și doar trei rezultate de egalitate ceea ce arată că sunt o echipă foarte puternică. Jucătorul în care portughezii își pun mari speranțe este Renato Sanchez. Acest jucător a adus vara trecută titlul echipei mari, a Portugaliei la Campionatul European din Franța. În ultimele două partide portughezii nu au primit niciun gol. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe sfaturile echipei noastre. Pentru a avea de câștigat pe termen lung cu biletul zilei trebuie să ne alegem foarte bine meciurile pe care urmează să punem miza.

Spania este cotată ca fiind favorită la câștigarea europeanului de tineret. Ibericii vin după un meci foarte bun făcut în fața Macedoniei pe care au reușit să o învingă cu scorul de 5-0.  Spaniolii au suferit ultima înfrângere în luna martie a anului trecut. De atunci au trecut 10 partide în care au adunat șapte victorii. Principalele speranțe ale Spaniei sunt Marco Asesio și Belerin. Asesio este câștigător al UEFA Champions League cu Real Madrid.  Sperăm ca în acest meci să vedem o confruntare spectaculoasă între viitoarele staruri ale fotbalului mondial și european. Spaniolii sunt favoriți la victorie și în această partidă. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este o victorie a Spaniei. Cota este una care ne poate suplimenta foarte mult câștigul, fiind de 1,95. Miza o putem juca și în format single dar și combinat cu alte partide.