Biletul zilei: Polonia vs Senegal

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Polonia - Senegal
1
2.35
X
3.15
2
3.55

Cupa Mondială a ajuns aproape de încheierea primei faze a grupelor. Astăzi se vor disputa meciurile din ultima grupă H. Unul dintre meciurile acestei grupe este unul pe care nu avem cum să îl ratăm. La Moscova Polonia și Senegal se vor lupta pentru primele puncte ăn această grupă care pot fi hotărâtoare pentru calificarea mai departe în faza optimilor de finală. Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de foarte mult timp astfel că nu putem trage concluziile unul meci direct. Așa cum am spus cele două formații adversare astăzi, fac parte din grupa H alături de Columbia și Japonia care se vor lupta în meci direct și ele. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un meci foarte interesant astăzi în care vom avea o cotă atrăgătoare.

Polonia este una dintre cunoștiințele recente ale naționalei României. Ei s-au calificat la această Cupă Mondială dintr-o grupă din care a făcut parte și naționala noastră. În preliminarii au dominat grupa câștigănd opt din cele zece meciuri astfel că putem spune că s-au calificat la pas. Principala armă a poloneziilor este Robert Lewandowski unul dintre cei mai în formă atacanți ai momentului. În ultimele trei  meciuri amicale înainte de acest mondial au arătat o formă destul de bună. Au reușit două victorii și un rezultat de egalitate. Polonia a învins pe Coreea de Sud și Lituania, iar remiza a fost obținută în compania celor din Chile. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe victoria Poloniei care are o cotă foarte mare de 2.35.

Senegal este una dintre cele mai puternice echipe de pe continentul African. Jucătorii senegalezi evoluează la unele dintre cele mai puternice echipe din Europa. În meciurile amicalepe care le-a disputat înainte de acest mondial, naționala Senegalului nu a impresionat deloc deoarece a avut o serie de patru meciuri în care nu a obținut nici o victorie. Totuși se pare că în ultimul amical și-au revenit la forma lor și au reușit să învingă cu scorul de 2-0 pe Coreea de Sud. Astăzi sperăm să asistăm la un meci destul de spectaculos în care cele două echipe să ne ofere un spectacol interesant. Pariază și câștigă alături de echipa Beturi.ro pariind în fiecare zi biletul zilei porpus de noi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.