Biletul zilei: Polonia vs România

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Polonia vs România
Polonia - România
1
1.60
X
3.40
2
6.50

Românii își vor juca ultima carte privind calificarea la Mondialul din Rusia, în Polonia. Astăzi cu toții îi vom susține pe tricolori spre un rezultat mare în această deplasare. Chiar dacă inima ne va fi alături de români trebuie să fim foarte echidistanți atunci când plasăm biletul zilei pentru a nu avea de pierdut. Trebuie să punem în balanță șansele de victorie a ambelor echipe și după să tragem o concluzie câștigătoare. Cele două echipe evoluează în grupa E alături de naționalele din Danemarca, Muntenegru, Armenia și Kazakhstan.

Polonia are șanse foarte ari să câștige grupa și să obțină calificarea directă în Rusia. Ei sunt pe prima poziție a clasamentului cu 13 puncte. Avansul pe care îl au față de locul doi este de 6 puncte. Polonia ese singura echipă a grupei care nu a cunoscut gustul înfrângerii până acum. În ultimele patru meciuri din grupă au obținut tot atâtea victorii și au cea mai bună ofensivă a grupei cu 12 goluri marcate. Acasă polonezii au obținut două victorii din două meciuri. Meciul tur a fost câștigat de Polonia fără drept de apel cu scorul de 3-0 în care naționala noastră a fost dominată la toate capitolele. Românii vor trebui să aibă grijă foarte mare la Lewandowski dar și la ceilați colegi care evoluează în campionate puternice. Pentru biletul zilei vom merge pe o victorie a polonezilor.

România nu se află într- situație deloc plăcută. Ajunsă pe poziția a patra echipa pregătită de Cristoph Daum nu a înscris în ultimele trei meciuri. Ofensiva este marea problemă a echipei deoarece tricolorii au înscris doar șase goluri. Cinci dintre aceste goluri au fost înscrise în victoria cu 5-0 din Armenia.  În această săptămână în ofensiva noastră a mai apărut o problemă prin accidentarea lui Denis Alibec, care a și părăsit cantonamentul echipei. Chiar dacă ne dorim cu toții să câștigăm în Polonia, o analiză realistă ne spune ca este greu de realizat acest lucru. Cota pe care o are Polonia de 1,60 la victorie este excelentă de a fi adăugată pe biletul zilei. Consider că șansele de reușită ale acestui meci sunt mari așa că îl putem adăuga cu încredere pe biletul zilei.