Biletul zilei: Polonia vs Mexic

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Polonia - Mexic
1
2.90
X
3.30
2
2.50

Echipele se află în plină pregătire pentru Campionatul Mondial. Antrenorii profit de orice moment pentru a pune la punct ultimele lucruri pentru ca în Rusia totul să fie perfect. Astăzi vom asista la un meci amical foarte interesant între două echipe calificate. Polonia va primi vizita Mexicului într-un meci ce are rolul de a pregăti și încerca unii jucători dar și tactici noi. Aceste meciuri sunt foarte importante și pentru moralul jucătorilor deoarece se spune că victoriile aduc victorii. Este posibil ca astăzi să asistăm la multe goluri deoarece echipele joacă un fotbal deschis cu jucători foarte buni în ofensivă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Polonia s-a calificat la mondialul din Rusia după o campanie foarte bună a calificărilor. Ei au făcut parte din grupa României unde au obținut 25 de puncte din 30 câte erau posibile. Ofensiva pe care au arătat-o polonezii a fost una foarte bună. Eu au reușit să înscrie în grupa din care au făcut parte 28 de  goluri ceea ce arată că au o medie foarte bună de goluri marcate. În trei din ultimele patru meciuri de acasă Polonia a reușit să le câștige. Cu jucători precum Lewandowski Polonia este un adversar de luat în seamă de către orice echipă. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci este 1.

Mexic a obținut și ea biletele pentru Rusia. Mexicanii au fost prima echipă din America de Nord calificată la mondialul de anul viitor. Totuși chiar dacă nu au avut o campanie a preliminariilro foarte bună ei au reușit calificarea fără mari probleme. Încă o dată atacul Mexican s-a dovedit a fi unul foarte productive pentru că Mexic a marcat multe goluri. Pnetru astăzi vom vedea dacă Mexicul va reuși să repete performanța din ultimul amical disputat contra Belgiei care s-a încheiat cu scorul de 3-3. Cot ape care o avem pe biletul zilei de astăzi este de 2.90.  Vom vedea dacă și în jocul de astăzi Chicharito și compania vor reuși să marcheze. Biletul zilei ne poate aduce un venit important și de pe urma meciurilor amicale.