Biletul zilei: Polonia vs Lituania

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Polonia - Lituania
1
1.20
X
6.25
2
17.00

Pregătirea pentru Campionatul Mondial a intrat în linie dreaptă. Iubitorii fotbalului numără orele rămase până la startul competiției. Până atunci ne vom delecta cu unul dintre ultimele meciuri amicale înainte de marea competiție. La Varsovia, Polonia va primi vizita Lituaniei. Polonia este una dintre echipele calificate în Rusia. Acesta este ultimul meci de pregătire înaintea plecării spre Rusia. Polonia pornește ca favorită astăzi dar ultimul meci direct dintre cele două echipe s-a încheiat fără gol marcat. Astăzi sperăm să asistăm la un meci foarte interesant și spectaculos în același timp în care Polonia va arăta o formî asemănătoare celei de la Campionatul Mondial. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă care credem noi că are o doză mare de siguranță.

Polonia își dorește o victorie în această seară pentru a pleca, cu un moral bun în Rusia.Gazdele partidie din această seară au fost repartizate în grupa H din care mai fac parte Columbia, Senegal și Japonia. La prima vedere polonezii se vor lupta pentru prima poziție cu columbienii dar este posibil să asistăm și la o surpriză. În ultimele cinci meciuri amicale polonezii au obținut o singură victorie în fața Coreei de Sud. Remarcăm faptul că nu traversează o formă foarte bună dar în Rusia, lucrurile se vor schimba. Marea speranță a poloneziilor este Robert Lewandowski de la care se așteaptă foarte multe la acest Campionat Mondial. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe o victorie a Poloniei.

Lituania nu este o națională care să emită mari pretenții în fotbal în acest moment. Oaspeții partidei de astăzi au terminat abia pe poziția a cincea grupa care a fost câștigată de Anglia. În ultimele 12 meciuri disputate  de lituanieni în toate competițiile, ei au obținut doar o singură victorie. Pentru ei astăzi se anunță un meic foarte greu în fața unui adversar care este calificat la Campionatul Mondial. Pe biletul zilei vom merge pe o victorie a Poloniei deoarece sunt și echipa mult mai puternică dar și care are o motivație mult mai mare în această seară. Pariază în fiecare zi cu noi  biletul zilei postat de echipa naostră pe site-ul Beturi.ro și acest lucru îți va aduce un profit cinsiderabil pe termen lung.