Biletul zilei: Polonia vs Columbia

Recomandarea noastră: 2

Polonia - Columbia
1
3.40
X
3.45
2
2.28

Grupa H rămâne una dintre cele ami interesante grupe de la această Cupă Mondială. După ce echipele mai slab cotate au obținut victorii în prima etapă acum Polonia și Columbia se vor lupta să rămână în cărțile calificării. Din această grupă mai fac parte așa cum știm deja Japonia și Senegal. Polonia și Columbia nu s-au întâlnit de foarte mult timp așa că rezultatele directe dintre cele două echipe nu sunt relevante în alegerea pronosticului pentru acest meci. Ambele formații au jucători de clasă mondială ce evoluează la cele mai bune echipe așa că ne putem aștepta la orice rezultat din partea lor. Chiar dacă este riscant să pariem pe victoria uneia dintre echipe, sperăm ca pronosticul pentru biletul zilei să ne aducă o cotă câștogătoare.

Polonia a dezamăgit pe multă lume în primul meci. În afară de gol putem spune că europenilor nu le-a cam ieșit nimic. De la polonezi ne așteptam la mult mai multe deoarece în preliminrii au impresionat n fața României. Nici Lewandowski în care stau speranțele Poloniei nu  a reuși acțiuni ofensive de mare clasă.  Polonezii trebuie să joace pe carte atacului acest meci. În meciul contra celor din Senegal efensiva a fost marea problemăa  echiepi deoarece ambele goluri ale senegalezilor au venit pe fondul unor erori mari în defensivă. O se vedem dacă au reușit să repare acele greșeli. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.28 și nu va merge pe o victorie a Poloniei.

Columbia este văzută favorită în acest meci dar să nu uităm că așa a fost și în prtida contra Japoniei. Atunci sud-americanii au fost învinși cu scorul de 2-1 după ce au fost nevoiți să joace aproape tot meciul cu un om în minus. James Rodriguez nua  evoluat ca titular în primul meic, lucru care credem că nu se va mai întâmpla și astăzi. Despre Columbia știm că este o echipă foarte puternic și poate învinge orice adversar. În acest an într-un meic amical au reușit să învingă pe Franța performanță cu care nu se pot lăuda multe echipe. Sperăm să asistăm la spectacol în acest meci deoarece ambele formații își vor dori să obțină victoria. Noi pe biletul zilei pentru acest meci vom merge pe mâna Columbiei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre.