Biletul zilei: Politehnica Timișoara vs AFC Hermannstadt

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Politehnica Timișoara - AFC Hermannstadt
1
2.88
X
3.20
2
2.15

Sfârșitul de săptămână este destul de sărac în meciuri de fotbal. Această perioadă este rezervată meciurilor echipelor naționale care se pregătesc pentru Campionatul Mondial din Rusia. Astăzi suntem obligați să ne aruncăm privirea și pe meciurile din Liga 2  din România deoarece așa cum am mai spus oferta este una foarte restrânsă. Un meci care este foarte important în lupta la promovare este întâlnirea ce va avea loc la Timișoara. Echipa suporterilor ASU Politehnica Timișoara va primi vizita celor de la Sibiu, Hermannstadt. Va fi un meci foarte interesant în care cele două echipe vor face totul pentru a își trece în cont cele trei puncte. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă ce merită jucată.

Politehnica Timișoara are una dintre cele mai mari medii de suporteri din Liga a 2-a. Bănățenii sunt pe poziția a șaptea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 38 de puncte în acest sezon. Pentru Poli acest an este unul destul de greu deoarece în cele patru etape disputate nu au reușit să își treacă în cont niciun succes. Două rezultate de egalitate și două înfrângeri au suferit în acest an. Ținând cont că astăzi vor întâlni un adversar foarte puternic cei de la Poli au șanse destul de mici să obțină un prim succes al anului astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de  2.15.

AFC Hermannstadt nu are voie să facă niciun pas greșit în lupta pentru promovare. Sibienii sunt pe poziția a doua a clasamnetului. În cele  25 de etape disputate ei au reușit să acumuleze 56 de puncte fiind la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călărași care are și un meci mai puțin disputat. Oaspeții partidei de astăzi au cea mai bună defensivă după ce au reușit să primească doar 11 goluri în acest sezon. Hermannstadt este una dintre echipele care a surprins mai ales prin parcursul din cupă unde sunt în semifinale și au reușit să treacă de cei de la FCSB. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse în fiecare zi de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei propus de Beturi.ro.