Biletul Zilei: ACS Poli Timișoara vs UTA Arad

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei ACS Poli Timișoara vs UTA Arad
ACS Poli Timișoara - UTA Arad
1
1.70
X
3.65
2
4.85

Derby-ul Banatului în acest sezon este unul de totul sau nimic pentru ambele echipe. Pentru echipa care va pierde această dublă manșă va însemna că a avut un sezon ratat, un sezon în care obiectivul stabilit al echipei nu va fi îndeplinit. Prima manșă a acestui baraj se va disputa astăzi pe arena Dan Păltinișanu iar peste câteva zile se va disputa returul de la Arad. Cu toții știm că între Timișoara și Arad este o rivalitate cum rar întâlnim în fotbalul românesc. Acest meci foarte important nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei la pariuri, pe care o să îl plasăm astăzi.

ACS Poli vine după un sezon foarte bun în Liga 1. Gazdele au plecat vara trecută la drum cu minus 14 puncte dar și așa au reușit să termine pe poziția a șasea din play-out. Bănățenii au ajuns să dispute finala Cupei Ligii, dar au atins și semifinalele Cupei României.  Poli Timișoara a avut emoții până în ultima secundă în ultima etapă la Mediaș deoarece au fost foarte aproape să retrogradeze direct în liga secundă. Poli a arătat o creștere de formă în ultimele etape deoarece în ultimele patru etape au suferit o singură înfrângere. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 1. Cota aferentă acestui pronostic este de 1,70 fiind foarte bună de a fi adăugată pe biletul zilei la pariuri.

UTA Arad va încerca să producă surpriza și să promoveze în Liga 1. Arădenii au încheiat sezonul din Liga 2 pe locul al treilea. Ei au avut a doua ofensivă a sezonului.  În ultimele două etape cei de la UTA nu au reușit să câștige ceea ce nu le oferă prea mari speranțe. Arădenii vor beneficia de un sprijin important din partea fanilor din Arad care sunt unii dintre cei mai fanatici din țara noastră. Un lucru ciudat în acest meci este că Ionuț Popa, tehnicianul celor de la Timișoara este din Arad și va juca împotriva orașului natal. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de specialiștii noștri.