Biletul zilei: Poli Timișoara vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Poli Timișoara - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
2.50
X
2.95
2
3.00

Meciurile din Liga 1 sunt din ce în ce mai echilibrate. Tor mai multe echipe sunt amenințate cu retrogradarea și astfel vor da totul pentru a obține puncte și a se salva de la retrogradare. Astăzi la Timișoara pe Dan Păltinișanu ACS Poli va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Într-o etapă în care Juventus și Gaz Metan Mediaș au câștigat, putem spune că ambele adversare din această seraă sunt obșigate să câștige dar, doar una o poate face. În cele două meciuri directe dintre cele două echipe în acest sezon Timișoara nu a reușit să le înscrie vreun gol celor de la Sepsi. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 0-0 iar returul a fost câștigat de Sepsi cu scorul de 1-0. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Poli Timișoara pare a fi amenințată din ce în ce mai mult cu retrogradrea. Bănățenii ocupă poziția a șasea a play-out-ului. Acest loc este unul care duce la baraj dar trebuie să ținem cont că sezonul este unul destul de lung. Poli pare a fi una dintre echipele cele mai ieșite din formă. Elevii lui Leo Grozavu au câștigat un singur punct în ultimele șase meciuri disputate. Cu un asemenea bilanț putem spune că Poli este una dintre echipele amenințate și care ar trebui să își facă problem din cauza retrogradării. Pronosticul pentru biletul zilei este doar pe Beturi.ro.

Sepsi Sfântu Gheorghe poate spera la salvarea de la retrogradare și să evolueze încă un sezon în prima ligă. În acest moment oaspeții partidei din această seară sunt lantern roșie deoarece ocupă ultima poziție a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 12 puncte. În cele două partide disputate în play-out au reușit două rezultate de egalitate în fața celor de la Concordia Chiajna și FC Voluntari. Cu încă o înfrângere situația celor de la Sepsi ar fi una din ce în ce mai grea deoarece etapele rămân tot mai puține și punctele se vor obține tot mai greu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipe Betur.ro. Pariază și pe termen lung cu noi o să realizezi profit doar cu biletul zilei.