Biletul zilei: Poli Timișoara vs Pandurii Târgu Jiu

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei la pariuri Poli Timisoara vs Pandurii
Poli Timișoara - Pandurii Târgu Jiu
1
2.04
X
3.40
2
3.90

Lupta la retrogradare este una foarte strânsă și este foarte dificil de anticipat, cine va retrograda sau cine se va menține în Liga 1. Meciurile din play-out continuă cu un meci foarte interesant și cote atractive pentru biletul zilei la pariuri. La Timișoara se va deplasa Pandurii Târgu Jiu, pentru meciul cu ACS Poli, partidă ce se va disputa în cadrul etapei a 12-a. Jocul de pe Dan Păltinișanu va avea fluierul de start de la ora 20:30. Cele două adversare sunt la egalitate de puncte în clasament iar o victorie în acest meci poate fi un pas mare spre salvare.

ACS Poli Timișoara a pierdut sâmbătă finala Cupei Ligii în fața celor de la Dinamo, care au câștigat cu scorul de 2-0. Pentru timișoreni acum obiectivul principal este salvarea de la retrogradare. Echipa pregătită de Ionuț Popa a făcut un sezon extraordinar pentru biletul zilei ținând cont că au pornit cu minus 14 puncte în campionat.  În ultimele 4 etape bănățenii nu au simțit gustul victoriei dar trebuie să recunoaștem că au întâlnit adversare mai bine clasate decât ei. Din cinci partide disputate pe teren propriu, Poli Timișoara nu a fost învinsă obținând 2 victorii și 3 rezultate de egalitate. Pe teren propriu au primit doar două goluri ceea ce este foarte bine, însemnând că defensiva este atuul echipei. Bănățenii au o cotă de 2,04 să obțină cele 3 puncte, fiind foarte bună de jucat pe biletul zilei la pariuri.

Chiar dacă Pandurii traversează o perioadă grea din cauza problemelor financiare, vedem că ei au obținut rezultate foarte bune în ultimele două etape. Vin după două victorii foarte prețioase obținute la un singur gol diferență. Gorjenii au o defensivă foarte permisivă fiind cea mai slabă a acestui play-put cu 16 goluri primite în cele 11 meciuri jucate. În deplasare oaspeții de astăzi au suferit două înfrângeri în ultimele două meciuri, în care au primit trei goluri pe joc.  Acest meci se anunță unul deschis dacă ținem cont că ambele echipe trebuie să riște pentru punctele puse în joc. Noi vom merge pe o victorie a echipei din Timișoara. Specialiștii noștrii încearcă să ofere zilnic cele mai bune pronosticuri pentru ca biletul zilei să fie câștigător  și să se mizeze cu o încredere tot mai mare.