Biletul zilei: Poli Timișoara vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș
1
2.38
X
3.10
2
3.10

Ultimul meci al etapei cu numărul 11 din play-out ne aduce un meci foarte interesant și poate decisive în lupta la retrogradare. Pe Dan Păltinișanu, Poli Timișoara va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Acest meci se anunță unul dificil pentru ambele echipe. Adversarele de astăzi au mare nevoie de puncte pentru a își îndeplini obiectivul pentru acest sezon. Echilibrul dintre cele două echipe se vede și în ultimele întâlniri. În ultiemele patru dueluri directe au fost trei rezultate de egalitate, rezultat pe care îl putem lua și astăzi în această partidă în calcul. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele de pe site-ul Beturi.ro.

Poli Timișoara trebuie să ia în calcul doar victoria în acest meci. Elevii lui Rică Neaga ocupă poziția a șaptea a clasamentului. În acest sezon au reușit să acumuleze 22 de puncte. Forma bănățenilor diferă de la meci la meci. În ultimele cinci runde au înregistrat trei înfrângeri și două victorii. Orice reuzltat în afara victoriei pentru gazde înseamnă că aceștia sunt cu un picior în Liga a doua. În acest play-out ofensiva este punctual lor slab deoarece au al doilea cel mai slab atac după al celor de la Juventus. Astăzi ne așteptăm ca Polis ă dea totul pentru o victorie în acest meci și astfel să rămână în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.38.

Gaz Metan Mediaș se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate în această seară. Elevii lui Cristi Pustai sunt pe poziția a cincea a clasamentului după ce au acumulat 25 d epuncte. Ei sunt la egalitate de puncte cu cei de la Voluntari. Mediașul traversează o formă de moment foarte bună putem spune. În ultimele cinci etape ei au înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate. În deplasare medieșenii au suferit doar două înfrângero în play-out. Această formă foarte bună e poate asigura un loc în Liga 1 și în sezonul viitor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră gratis în fiecare zi. Pariază corect pe biletul zilei și acesta poate însemna un venit suplimentar pentru fiecare parior.