Biletul zilei: ACS Poli Timisoara vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

Biletul ACS Poli Timisoara - FCSB
ACS Poli Timisoara - FC Steaua București
1
5.10
X
3.50
2
1.70

Cel de-al doilea meci al etapei cu numărul doi di Liga 1 ne pregătește o surpriză plăcută. FCSB se va deplasa în Banat pentru partida cu ACS Poli Timișoara. După acest meci echipa care va obține cele trei puncte va fi pe primul loc în Liga 1 chiar dacă și pentru o perioadă scurtă de timp. În etapa inaugurală a acestui sezon cele două formații au obținut victorii la un gol diferență, lucru ce poate fi o doză de moral pentru acest joc. Despre acest meci putem spune că este derby-ul etapei si nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Poli Timișoara a început foarte bine această ediție de campionat și a obținut un succes în fața celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 1-0. Golul timișorenilor a fost înscris de Bârnoi printr-o lovitură cu capul de la aproximati 7 metri. În acel meci Timișoara a arătat ca o echipă puternică iar noile achiziții și-au pus amprenta asupra jocului. Pentru Poli un aantaj în această seară îl vor reprezenta suporterii care vor fi în număr foarte mare și își vor încuraja puternic favoriții. Poli speră în obținerea unui rezultat foarte bun în această seară iar un rezultat pozitiv ar însemna o doză de moral foarte puternică. Biletul zilei poate fi o sursă de cștig dacă mizezi pe pronosticurile noastre.

FCSB nu concepe alt rezultat în afară de victorie în acest meci. Steliștii speră și la un joc mai bun decât cel arătat în prima etapă împotriva Voluntariului. În prima etapă roș-albaștrii nu au jucat la adevărata lor capacitate, majoritatea specialiștiilor fiind deacord că pot arăta mult mai mult pe teren. Golul marcat de Denis Man în prelungiri a adus trei puncte oaspeților de astăzi dar jocul așa cum am mai spus nu a fost unul mulțumitor. În precedentele patru confruntări directe cei de la FCSB au ieșit întotdeauna câștigători. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte echilibrat dar și spectaculos oferit de ambele echipe. Pronosticul pe care vom miza la acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive este 2. Vom miza pe victoria băieților lui Nicolae Dică deoarece nu își permit pași greșiți. Cota pentru acest meci este poate fi jucată atât în format single dar și în combinație cu alte partide pe biletul zilei.