Biletul zilei: Poli Timișoara vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Timișoara - FCSB
1
3.15
X
3.50
2
2.20

Astăzi în Cupa României se vor desfășura ultimele partide din cadrul optimilor de finală. Cel mai echilibrat meci al acestei runde se va desfășura la Timișoara acolo unde Poli va primi vizita celor de la FCSB. Jocul din această seară se anunță unul foarte interesant deoarece FCSB a câștigat cu 7-0 ultimul duel direct iar timișorenii sunt dornici de revanșă. FCSB are un bilanț în favoarea sa, deoarece în ultimele șase meciuri directe în fața celor de la Poli Timișoara și-au trecut în cont victoria. Pronosticul pentru biletul zilei ne aduce o cotă de pe urma căreia am putea face un profit foarte frumos.

Poli Timișoara este neînvinsă în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile. În șaisprezecimile Cupei României au trecut de marea rivală din oraș ASU Politehnica, cu scorul de 1-0. Ceea ce este interesant este faptul că formația gazdă din această seară a înregistrat trei remize cu scorul de 1-1 în ultimele trei etape disputate. Pentru Poli Șeroni și Țigănașu sunt singurii indisponibili. Timișoara se pare că a găsit în Abraw, atacantul de care aveau nevoie pentru că Poli a reușit să înscrie în ultimele cinci meciuri disputate. Astăzi cei de la Poli vor fi foarte motivați să obțină victoria și automat calificarea în turul următor. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.20.

FCSB va încerca să evite a patra înfrângere la rând. Pentru acest joc tehnicianul oaspeților Nicolae Dică a ales să menajeze o parte dintre titulari și să îi folosească pe cei care au jucat mai puțin în acest sezon. Chiar și așa FCSB va avea o echipă competitivă cu care să abordeze acest meci. Printre titulari vom găsi jucători ca Vlad, Achim, Junior, Morais, Gnohere sau Golofca. Steliștii vor dori să își reintre în formă și acest lucru îl pot face doar cu un succes în această seară. După ultimele rezultate FCSB a pierdut și poziția de lider al Ligii 1. Vom vedea astăzi dacă roș-albaștrii vor reuși să înscrie deoarece în ultimele trei meciuri nu au făcut-o. Pentru biletul zilei am ales un pont pe o victorie a FCSB-ului deoarece vom miza pe faptul că trebuie să își intre în formă și să obțină victorii. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.