Biletul zilei: Poli Timișoara vs Dinamo

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Timișoara - Dinamo
1
4.40
X
3.45
2
1.80

Dinamo merge în Banat și singura ei opțiune este victoria. Câinii vor evolua pe Dan Păltinișanu sub presiunea play-offului. Este ultimul meci din acest an ce se va desfășura în Liga 1 dar importanța lui este una foarte mare. Dacă timișorenii par o echipă fără obiectiv, dinamoviștii își doresc cele trei puncte pentru a urca pe o poziție de play-off. Acest meci trebuie urmărit de către iubitorii fotbalului românesc. Biletul zilei la pariuri pentru acest meci ne poate aduce un câștig important.

Poli Timișoara pare în acest moment o echipă fără obiectiv. Bănățenii sunt pe poziția a noua a clasamentului. În acest moment echipa de pe malul Begăi pare în acest moment lipsită de motivație deoarece va fi foarte greu să mai ajungă în play-off. Problemele financiare și-au pus amprenta asupra rezultatelor echipei gazdă. Timișoara pare ca o echipă ce a uitat să câștige. Înfrângerea de etapa trecută de la Cluj contra CFR-ului a pus capăt unei serii de patru rezultate de egalitate identice. Totuși între poliști și dinamoviști este o mare rivalitate, astfel că trebuie să luăm în calcul și faptul că Timișoara se poate mobilize și să obțină un rezulat important. Biletul zilei la pariuri o să îl găsești doar dacă vei citi articolul propus de noi.

Dinamo are doar variant victoriei în această seară. Bucureștenii trebuie să profite de rezultatele slabe făcute de Botoșani și Viitorul și să urce pe o poziție dintre primele șase. Elevii lui Vasile Miriuță traversează o formă foarte bună. Câinii au obținut  trei victorii în ultimele trei etape. Această serie se poate prelungi și după meciul din această seară. Chiar dacă au avut un an foarte greu cei de la Dinamo vor încheia anul cu bine dacă vor reuși să își treacă în cont astăzi cele trei puncte puse în joc. Trebuie să notăm faptul că oaspeții din această seară au câștigat ultimele două meciuri disputate în Banat. În meciurile disputate în deplasare, dinamoviștii au primit doar șapte goluri ceea ce înseamnă că defensiva este una bine pusă la punct atunci când vine vorba de partidele din deplasare. Biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a echipei Dinamo. Ține cont de sfaturile specialiștiilor echipei noastre pentru biletul zilei și atunci o să ai șanse mult mai mari de a câștiga la pariuri.