Biletul zilei: Poli Timișoara vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Poli Timișoara - CSU Craiova
1
3.45
X
3.10
2
2.20

După ce la mijlocul săptămânii am asistat la spectacolul din cupele europene astăzi vine rândul campionatelor interne. În Liga 1 astăzi avem programat un meci foarte interesant între două echipe aflate în partea superioară a clasamentului. CSU Craiova se va deplasa la Timișoara pe stadionul Dan Păltinișanu pentru disputa cu Poli. Rivalitatea dintre cele două echipe face această întâlnire mult mai interesantă. Dacă CSU Craiova este în luptă pentru titlu, Poli Timișoara se luptă pentru prinderea play-off-ului. Acest joc se dispută în cadrul etapei a 13-a, fiind ultima din turul Ligii 1. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig substanțial încercând să profităm de cotele pe care le avem pentru acest joc.

Poli Timișoara se află pe poziția a șasea a clasamentului cu 18 puncte acumulate după 12 etape disputate. Totuși echipa de pe Bega se confruntă cu mari probleme financiare. Chiar în această săptămână bănățenii au mai pierdut un jucător, pe Mailat declarat liber de contract în urma unui memoriu depus. Totuși după declarațiile jucătorilor bănățeni eu vor fi conectați la acest meci de astăzi. În cinci partide disputate pe propriul teren Poli are o singură înfrângere, 0-1 cu FCSB în condițiile în care a jucat în fața unor formații ca CFR Cluj sau Viitorul. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă de 3.10 care ne poate aduce o sumă importantă în conturi.

CSU Craiova speră și în acest an la titlul de campioană a Ligii 1. Oltenii sunt pe poziția a treia a clasamentului cu 23 de puncte fiind la șase puncte distanță de prima poziție. Chiar dacă este neînvinsă în ultimele trei etape Craiova a înregistrat două remize în acest timp. În ultimele trei partide directe între cele două echipe disputate în banat, oaspeții din această seară nu au reușit nicio victorie. Singura înfrângere a craiovenilor în deplasare în acest sezon a venit în Gruia contra CFR-ului. Victoria astăzi va fi una greu de obținut pentru ambele echipe dar va fi mult mai mare bucuria de la final deoarece așa cum am mai spus rivalitatea dintre echipe este una mare. Pentru biletul zilei la acest meci noi vom miza pe un rezultat de egalitate. Recomandăm ca miza pe biletul zilei să nu foe una așa de mare pentru că vom beneficia de o cotă destul de mare.