Biletul zilei: Poli Iași vs Viitorul Constanța

Recomandarea noastră: 1

Poli Iași - Viitorul
1
2.70
X
2.95
2
2.75

În Liga 1 mai este o singură etapă până la ply-off. Chiar dacă este ultima etapă este și cea mai interesantă deoarece toate echipele își deoresc o clasare între primele șase. Astăzi se vor desfășura în parallel două partide în Liga 1 care sunt decisive pentru intrarea în play-off. Un prin meci este întâlnirea din Copou în care Poli iași va primi vizita celor de la Viitorul. Niciuna dintre cele două formații nu are asigurată calificarea în play-off așa că motivarea va atinge cote maxime. O victorie sau un rezultat favorabil în acest meci poate însemna salvarea sezonului pentru una dintre cele două formații. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi.

Poli Iași este cea mai în formă echipă din Liga 1. Gazdele partidei din această seară sunt singura formație cu patru victorii în ultimele patru partide. După aceste rezultate ei pot spera cu șanse reale la prinderea unui loc între primele șase formații. Ieșenii au mai multe variante de a ajunge în play-off. Una dintre ele este dacă vor câștiga astăzi vor fi cu siguranță. În cazul unui rezultat de egalitate, se vor califica dacă va pierde Dinamo. Și în cazul unei înfrângeri Poli Iași poate spera la calificare dacă va pierde Dinamo și va câștiga Botoșaniul în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Într-un clasament în trei Poli Iași ar fi avantajată. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Poli Iași.

Viitorul este în acest moment pe un loc favorabil în pay-off. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt pe poziția a patra a clasamentului dar și așa tot au emoții în vederea calificării. Pentru oaspeții din această seară calculele par mult mai simple. Viitorul se va califica în play-off dacă nu va pierde în acest meci. În caz că va pierde, Viitorul se va califica doar dacă Dnamo nu va reuși să câștige la Giurgiu contra Astrei. Miza acestui meic este una foarte mare iar ea își va putea pune amprenta asupra jocului de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.