Biletul zilei: Poli Iași vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - Viitorul
1
3.45
X
3.05
2
2.23

O nouă etapă din Liga 1 este pe cale de a începe. În play-off lupta este una foarte strânsă atât pentru titlu dar și pentru celelalte locuri care duc în Cupele Europene. Astăzi vom avea primul meci al acestei runde cu numărul patru din play-off. În Copou Poli Iași va primi vizita celor de la Viitrul într-un meci care poate fi decisive pentru ieșeni în privința Cupelor Europene. În acest moment cele două formații sunt despărțite de șase puncte în favoarea celor de la Viitorul și cu o victorie și în acest meci diferența ar fi una destul de mare de a mai fi recuperată de Poli Iași. Viitorul a câștigat ambele meciuri din campionat și are o șansă destul de mare și în această seară. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de mare.

Poli Iași este pe ultima poziția a play-off-ului, a șasea. Moldovenii au doar 20 de puncte. În cele două runde pe care ei le-au disputant au suferit doar înfrângeri dar trebuie să ținem cont că au jucat contra celor mai bune echipe. Pe terenul CFR-ului au pierdut cu scorul de 2-1 fiind învinși în prelungiri, iar etapa trecută au pierdut contra celor de la FCSB cu scorul de 1-0 și au avut un om eliminat. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru acest meci o cotă de 2.23.

Viitorul pare a fi favorită la cele trei puncte în acest meci. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt pe poziția a patra a clasamentului la doar patru puncte de Craiova care va avea meci la FCSB. Oaspeții de astăzi luptă pentru locul al patrulea deoarece acela poate asigura prezența în Cupele Europene pentru sezonul viitor. În cele trei meciuri disputate până acum de Vitorul în play-off aceștia au obținut o victorie, o remiză și au suferit o înfrângere. Viitorul poate fi foarte motivată pentru această partidă deoarece poate spera chiar la obținerea poziției a doua a clasamentului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în forcare zi. Pariază și câștigă doar cu Beturi.ro și o să ai profit după o perioadă mai lungă de timp.