Biletul zilei: Poli Iași vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Poli Iași - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.90
X
3.35
2
5.50

Astăzi de la ora 21:00 se va trage cortina peste etapa cu numărul opt a Ligii 1. În acest meci ce va însemna încheierea rundei se vor întâlni Politehnica Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe pe terenul echipei din moldova. Acest joc găsește cele două formații cu stări de spirit total diferite. Această etapă a fost una foarte interesantă în care am avut spectacol, rezultate surprinzătoare, dar și goluri frumoase. Conform caselor de pariuri echipa gazdă Politehnica Iași pornește ca favorită pentru obținerea celor trei puncte. Astăzi, cu pronosticul pentru biletul zilei vom încerca să profităm de cotele atractive pentru acest meci.

Poli Iași a avut un început de sezon destul de bine ținând cont că în această pauză au schimbat foarte mult lotul. În cele șapte etape disputate au acumulat nouă puncte. Cu aceste puncte ocupă poziția a opta a clasamentului. Formația gazdă pregătită de Flavius Stoican traversează o formă destul de bună ținând cont  de faptul că in ultimele trei jocuri nu a suferit nicio înfrângere. În aceste trei etape moldovenii au întâlnit formațiile Dinamo, FCSB și Astra Giurgiu. Problema echipei gazdă pentru începutul de sezon o reprezintă partea ofensivă. Cu doar patru goluri în șapte etape gazdele au una dintre cele mai slabe ofensive ale campionatului. Pronosticul pentru biletul zilei este 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe merge în Moldova încercând să acumuleze primele puncte în deplasare în acest sezon. Ei sunt singura echipă care nu a spart gheața în deplasare și a suferit patru înfrângeri în tot atâtea jocuri. Sepsi este pe poziția a 11-a cu șase puncte în clasament. Forma de moment pe care o traversează oaspeții este una cât se poate de slabă. Oaspeții de la Sfântu Gheorghe vin după trei înfrângeri în ultimele trei jocuri, timp în care au reuși să înscrie un singur gol. Cu 12 goluri primite Sepsi are a treia cea mai slabă defensivă. Media de goluri încasate este de aproape două, ceea ce este destul de mult pentru pretențiile Ligii 1. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă urmărești și mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Cota pe care vom miza astăzi pe biletul zilei este de 1.90.