Biletul zilei: Poli Iași vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - FCSB
1
5.60
X
3.65
2
1.62

Liga 1 revine cu meciuri interesante încă de la începutul etapei. După ce am văzut echipa națională la lucru este rândul echipelor de club. Așa cum spuneam astăzi sunt două meciuri foarte tari din Liga 1 dar noi ne vom îndrepta atenția spre confruntarea dintre Poli Iași și FCSB. Lupta pentru puncte în acest joc se anunță una foarte interesantă. Ambele echipe și-au anunțat dorința de a lua ceel trei puncte la finalul meciului. FCSB are rezultate foarte bune la Iași în ultimele meciuri disputate. În ultimele cinci partide au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate pe un teren unde alte echipe câștigă foarte greu. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce astăzi un câștig important.

Poli iași se află în lupta pentru ultimele poziții ale play-off-ului. Gazdele partidei din această seară sunt pe poziția a noua a clasamentului cu 21 de puncte. Ei sunt la doar pentru puncte de Astra Giurgiu care se află pe poziția a șasea, ultima din play-off. În ultimele cinci etape au arătat o inconstantă în joc și rezultate, obținând două victorii și cinci înfrângeri. În meciurile disputate pe teren propriu moldovenii sunt aproximatic tot pe la mijlocul clasamentului. Pe propriul teren au obținut doar trei victorii. Defensia gazdelor poate avea mari probleem astăzi deoarece este a patra cea mai slabă din liga 1. Pronosticul pentru biletul zilei ne aduce o cotă de 1.62.

FCSB vine în Moldova din calitate de lider al clasamentului. Elevii lui Nicolae Dică au acumulat 38 de puncte și au avantaj de un singur punct în fruntea clasamentului. Sngurul gând al roș-albaștriilor pentru astăzi este victoria. În ultimele trei etape stelisștii au arătat o creștere de formă obținând trei victorii din tot atâtea meciuri. Calificarea în primăvara europeană este un alt avantaj pentru FCSB pentru că se poate concentra pe meciurile din campionat. Este foarte importantă alegerea lui Nicolae Dică pentru postul de atacant. O să vedem dacă îș va folosi pe Alibec sau pe Gnohere. O victorie astăzi a oaspeților ar pune o presiune mai mare pe CFR Cluj deoarece steliștii s-ar distanța la patru pucnte în fruntea clasamentului. Biletul zilei va avea ca pomt o victorie a FCSB-ului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în fiecare zi dacă pariezi pe ponturile noastre.