Biletul zilei: Poli Iași vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - FCSB
1
8.00
X
4.10
2
1.43

Miza în Liga 1 este una imensă. Mai sunt de disputat doar trei etape dar mirajul titlului atrage toate echipele care mai au șanse. Lupta pentru titlu în acest final de sezon se va duce între CFR Cluj și FCSB. În Liga 1 pe prima poziție  aclasamentului este CFR Cluj urmată la doar un singur punct de cei de la FCSB. Astăzi FCSB va avea meci ăn Copou contra celor de la Poli Iași. Bucureștenii sunt obligați să câștige acest joc pentru a își recâștiga prima poziție și pentru a fi principala favorită la câștigarea titlului. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă ce merită să fie jucată în această seară.

Poli Iași este surpriza plăcută în play-off. La începutul sezonului nimeni nu se aștepta ca formația din Moldova să fie între primele șase echipe clasate. În play-off ieșenii nu au obținut nici o victorie și singurul lor punct a venit  în urma unei remize contra celor de la CFR Cluj. Cum este și normal ei ocupă poziția a șasea a clasamentului după ce au acumulat 19 puncte. Ei vor termina sezonul pe acest loc deoarece nu vor mai putea urca în clasament indifferent de ceea ce se va întâmpla în finalul de sezon. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o coră de 1.43 pentru acest meci.

FCSB este obligată să învingă astăzi dar în același timp și favorită. Oaspeții partidei de astăzi sunt în acest moment pe poziția a doua a clasamentului dar cu un meci în minus și la un singur punct de clujeni. Pe lângă meciul de astăzi cei de la FCSB mai au de disputat două partide contra celor de la CSU Craiova și Astra Giurgiu. În ultimele două etape elevii lui Nicolae Dică nu au obținut nici o victorie cid oar două rezultate de egalitate. Astăzi este un meci foarte important pentru oaspeți care pot confirma încă odată că vor rămâne în cursa pentru campionat cu prima șansă. Noi pe biletul zilei de astăzi vom merge pe o victorie a celor de la FCSB care au de partea lor și un plus de valoare dar și o formă de moment mult mai bună. Pariază în fiecare zi biletul zilei propus de echipa noastră, Beturi.ro.