Biletul zilei: Poli Iași vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Poli Iași - FC Voluntari
1
2.33
X
3.15
2
3.10

Liga 1 a ajuns deja în etapa cu numărul zece. Astăzi va avea loc partida inaugurală a acestei etape. Meciul va avea loc la Iași, unde Poli va primi vizita echipei FC Voluntari. Cele două adversare din această seară au avut un parcurs asemănător în acest sezon, ceea ce se vede și în clasament. Echipele sunt despărțite de un singur punct și două poziții.  După cele nouă etape scurse deja ne-am format o părere participantele din acest sezon, despre obiective dar și despre valoarea loturilor. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă foarte bună dar sperăm ca să fie una câștigătoare.

Poli Iași nu traversează cea mai bună perioadă la care sperau suporterii echipei. În ultimile cinci etape ieșenii au obținut o singură victorie ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretenții la play-off, obiectivul gazdelor. În ultimele două etape au obținut un singur punct înn condițiile în care au evoluat în fața unor echipe nou-promovate. Au pierdut surprinzător în ultimul meci de pe teren propriu 0-2 cu Sepsi, pentru ca în ultima etapă să obțină doar o remiză 2-2 în deplasare cu Juventus București.  În patru partide disputate în Copou au obținut o singură victorie. Cu doar șase goluri marcate ofensiva este principala problemă  aechipei deoarece este una dintre cele mai slabe din Liga 1. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi ne poate aduce un câștig suplimentar dacă va fi câștigător.

FC Voluntari părea că va fi revelația acestui sezon. Odată cu trecerea etapelor oaspeții de astăzi au ajuns până pe poziția a opta cu 11 puncte acumulate. În ultimele două etape au suferit două înfrângeri cu Dinamo și CFR Cluj, dar au reușit să obțină și două victorii cu Gaz Metan și Sepsi. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a susținut cinci partide în deplasare în acest sezon dar au reușit să obțină o singură victorie. Vedem că oaspeții nu obțin foarte multe puncte în deplasare. Până la ultimul loc de play-off, FC Voluntari are de recuperate cinci puncte. La prima vedere pare destul de greu acest lucru dar rămâne de văzut. După cifrele prezentate vedem că se întâlnesc două echipe de valori apropiate. Pe biletul zilei de astăzi vom merge pe x. Biletul zilei poat efi câștigător dacă ai inspirație în momentul în care pariezi.