Biletul zilei: FC Politehnica Iași vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Poli Iași - FC Botoșani
1
2.32
X
3.00
2
3.30

Derby-ul Moldovei are o importanță mai mare ca niciodată. Miza acestui meci este păstrarea șanselor pentru play-off. Poli Iași va primi vizita rivalilor de la FC Botoșani, iar cele două formații au mare nevoie de puncte pentru a continua lupta pentru primele șase formații. În prima etapă din acest an cele două echipe au obținut rezultate total diferite. Încrâncenarea din teren va fi și mai mare astăzi pentru că se va juca, cu tribunele aproape pline și miza partidei își va spune cuvântul. Astăzi este posibil ca să se înregistreze orice rezultat pe tabela de marcaj. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci astfel că vom beneficia de un câștig mai mare.

Poli Iași a surprins pe multă lume cu parcursul pe care îl are în acest sezon. Ieșenii sunt pe poziția a opta a clasamentului cu 33 de puncte acumulate. Gazdele partidei de astăzi sunt l adoar trei puncte de adversarii de astăzi, iar între cele două echipe se află și Dinamo. În prima etapă a acestui an elevii lui Flavius Stoican au învins clar cu scorul de 4-0 în deplasarea de la FC Voluntari. Ținând cont de scorul cu care au câștigat și de modul prin care au făcut-o astăzi Poli Iași are o șansă mare la victori. Biletul zilei la pariuri va merge pe un rezultat nul.

FC Botoșani vine la Iași după puncte și va încerca să facă uitată remiza din prima etapă a anului contra celor de la Juventus, scor 0-0. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a șasea  a clasamentului, ultima ce asigură prezența în play-off. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 36 de puncte. Prin transferurile pe care le-au făcut n această iarnă cei de la Botoșani ar trebui să prindă unul din primele șase locuri. Ne așteptăm ca acest meci să fie unul destul de dur, în care ambele formații vor lupta foarte tare pentru cele trei puncte. Ținând cont că cele două adversare de astăzi sunt despărțite de doar trei puncte n clasament noi pentru biletul zilei anticipăm un joc foarte echilibrat. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.