Biletul zilei: Poli Iași vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - FC Botoșani
1
2,90
X
3.85
2
2.65

O nouă etapă din Liga 1 va lua startul în această seară. Este vorba de runda cu numărul cinci. Această etapă este deschisă de un meci foarte interesant. Poli Iași va primi vizita celor de la FC Botoșani. Miza acestui meci este una foarte mare deoarece acest meci este derby-ul Moldovei. Cele două formații au avut un start de sezon total diferit. Poli Iași este de nerecunoscut față de sezonul trecut în timp ce Botoșani trebuie să înceapă să adune victorii. Acest meci are o miză mare și în rândul suporterilor. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost foate echilibate, la fel cum ne așteptăm să fie și cel din această seară. Pronosticul pentru biletul zilei o să în aflați doar de pe site-ul nostru Beturi.ro.

Poli Iași are un început de sezon foarte slab. Formația din Copou nu a reușit să își treacă în cont nici un succes în primele patru runde. Ei au acumulat doar două puncte în urma a două remize dar ocupă penultima poziție a clasamentului. Cele două puncte au venit în urma unor remize contra celor de la Craiova și Astra Giurgiu. În celelalte două etape disputate gazdele partidei de astăzi au făcut meciuri dezastruase. Au pierdut cu 4-0 în fața celor de la FCSB și cu 3-0 contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În doar două etape Iași a încasat șapte goluri ceea ce este foarte mult. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.65.

FC Botoșani pornește cu prima șansă pentru cele trei puncte în această seară. Aflată pe poziția a șasea  a clasamentului FC Botoșani nu a suferit nici o înfrângere în acest sezon. Trei rezultate de egalitate și o victorie sunt rezultatele înregistrate de oaspeții din această seară. Singura echipă pe care au învins-o a fost Hermannstadt cu scorul de 2-0. Au remizat contra celor de la CFR Cluj, CSU Craiova și Astra Giurgiu. Ținând cont de forma în care se află Botoșaniul ar trebui să obțină cel puțin un reuzltat de egalitate. Astăzi pe biletul zilei vom merge pe victoria celor de la Botoșani deoarece considerăm că forma de moment va face diferența. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei în fiecare zi.