Biletul zilei: Poli Iași vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - CFR Cluj
1
6.00
X
3.55
2
1.60

Liga 1 revine cu noi partide interesante din cadrul etapei cu numărul patru. Astăzi la Iași se va disputa cel mai important meci al zilei. CFR Cluj se va deplasa în Moldova, la Iași pentru acest meci. Aceasta este a doua deplasare a clujenilor în Moldova după ce în prima etapă au jucat la Botoșani. Ambele echipe traversează o formă destul de bună pentru acest sezon astfel că meciul nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Această întâlnire este una dificilă pentru ambele echipe deoarece nu putem spune că este o favorită clară la începutul meciului.

Poli Iași a surprins pe multă lume în acest început de sezon. Gazdele au acumulat patru puncte în acest început de sezon după o victorie și un rezultat de egalitate. Victoria a venit etapa trecută într-un meci disputat la Chiajna în fața Concordiei. În această pauză competițională la gazde a fost un scandal legat după ce mai mulți jucători au fost nevoiți să părăsească echipa. Au fost efectuate foarte multe transferuri la echipă. Acum, după trei etape disputate vedem că noile achiziții s-au integrat bine și cei de la Iași pot spera la rezultate mai bune. Cu biletul zilei la pariuri sportive este foarte important să reușim să câștigăm cât mai des pentru a avea un profit mai mare.

CFR Cluj a avut o perioadă de transferuri impresionantă, reușind să transfere foarte mulți jucători. Rezultatele  acestor transferuri putem spune că s-au văzut pentru oaspeți deoarece sunt neînvinși în cele trei etape disputate. Ei au reușit două victorii destul de clare în fața Viitorului și a celor de la Gaz Metan Mediaș. Singurul pas greșit al echipei lui Dan Petrescu a fost făcut chiar în prima etapă la Botoșani când au reușit doar o remiză. Defensiva este punctul forte al clujenilor pentru că în actuala ediție de campionat au primit un singur gol ceea ce este foarte bine. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit sezonul trecut de trei ori, o dată în cupa româniei si de două ori în Liga 1. Toate cele trei meciuri au fost câștigate de CFR Cluj. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a echipei din Cluj. Aceștia au o cotă foarte avantajoasă de 1.60 care poate fi jucată cu încredere pe biletul zilei.