Biletul zilei: Poli Iași vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Poli Iași - CFR Cluj
1
7.75
X
4.00
2
1.48

Remiza de aseară dintre Viitorul și FCSB a aruncat în aer campionatul Ligii 1. Cu o victorie, astăzi, cei de la CFR Cluj o pot egala la puncte în fruntea Ligii 1 pe FCSB. Meciul de la Iași contra celor de la Poli se anunță unul destul de greu pentru clujeni deoarece să nu uităm că în tur, CFR s-a impus în ultima fază a meciului cu scorul de 1-0. Sperăm să vedem un meci foarte frumos în care cea mai bună echipă își va adjudeca cele trei puncte puse în joc. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Poli Iași este cea mai slabă echipă din play-off dacă ne uităm pe tabelul rezultatelor. Totuși ei au mai făcut și meciuri destul de bune în care au fost aproape de a obține cel puțin un punct dar câteodată le-a lipsit și doza de noroc. În acest moment Iașiul ocupă pozția a șasea cu doar 29 de puncte acumulate. În cele patru partide disputate, elevii lui Flavius Stoican au suferit doar înfrângeri nereușind să acumuleze vreun punct. Cu siguranță ei nu vor dori să termine campionatul așa și astăzi este prima lor șansă să se motiveze și să obțină cel puțin un rezultat de egalitate în acest meci. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pnetru acest meci o cotă de 1.48.

CFR Cluj este favorită și în același timp oligată să câștige dacă vrea să mai rămână în lupta pentru titlu. Clujenii cu o victorie astăzi vor aborda meciul de etapa viitoare de la București contra FCSB-ului din postura de echipă la egalitate de puncte. Acel meci ar putea fi ca o finală a campionatului. Două victorii și trei rezultate de egalitate au înregistrat cei de la Cluj în cele cinci partide disputate în play-off. Elevii lui Dan Petrescu vin după o altă victorie în deplasare contra celor de la Viitorul, exact unde FCSB a fost învinsă aseară. Sperăm să asistăm l aun meci foarte spectaculos în această seară. Biletul zilei ne poate aduce un profit consistent de pe urma acestui meci foarte interesant. Pariază și pe termen lung o să realizezi un profit important, doar dacă o să ții cont de părerea noastră.