Biletul zilei: Poli Iași vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: x

Poli Iași - Astra Giurgiu
1
2.55
X
3.15
2
2.80

Liga 1 ne aduce și în acest mijloc de săptămână meciuri foarte interesante. Astăzi pe lângă meciurile din Cupele Europene avem un meci din play-off-ul Ligii 1. Acest meci este o restanță din runda a doua a play-off-ului. Poli Iași va primi vizita celor de la Astra Giurgiu. Chiar dacă echipele sunt cele mai slab clasate în play-off importanța meciului este una destul de mare. Pe lângă partea financiară și orgoliul fotbaliștilor, dacă va câștiga Astra va putea rămâne în cursa pentru Cupele Europene pentru sezonul viitor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de mare.

Poli Iași a obținut în ultima etapă disputată primul punct în play-off. Așa cum este normal acum își dorește victoria după ce a spart gheața și a obținut primul punct. Cu doar 21 de puncte formația moldoveană ocupă ultima poziție a play-off-ului, a șasea. În cele cinci meciuri disputate până acum au suferit patru înfrângeri și un rezultat de egalitate contra celor de la CFR Cluj. Defensiva este cea mai slabă cu zece goluri primite până acum. În toate meciurile au primit cel puțin un gol. Nici ofensiva nu a mers foarte bine deoarece în cinci meciuri au marcat doar de trei ori. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de  3.15, foarte mare în opinia noastra și de pe urma căreia ar trebui să profitați.

Astra Giurgiu pare a avea un avantaj în acest meci și va porni cu prima șansă la victorie. Totuși trebuie să ținem cont că le va fi foarte greu să câștige acest meci. Giurgiuvenii ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au acumulat până în acest moment 26 de puncte. Un mare avantaj pe care îl au cei de la Astra este că și-au schimbat antrnorul, iar Gheorghe Muțescu a venit cu un suflu nou. În ultima etapă au învins la Giurgiu chiar pe CSU Craiova, cu scorul de 1-0. Cu o victorie în această seară cei de la Astra s-ar apropia la doar cinci puncte de podium ceea c ear putea fi o motivație în plus. Biletul zilei poate fi o sursă de venit suplimentară dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă doar cu biletul zilei.