Biletul zilei: Poli Iași vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

Poli Iași - Astra Giurgiu
1
2,60
X
3,00
2
2,85

Etapa a doua a Ligii 1 ne pregătește pentru Derby de România. Astăzi avem programate două partide foarte interesante ce ne vor ține aproape de micul ecran. Primul meci al zilei este intalnirea dintre Poli Iași și Astra Giurgiu din Copou. Ținând cont că ambele echipe au participat în play-off în sezonul trecut și acum în prima etapă au obținut rezultate pozitive ne așteptăm la un meci foarte echilibrat. Ambele intalniri din play-off de anul trecut au fost câștigate de Astra Giurgiu cu același scor 3-0. Astfel, acest meci poate fi privit ca o revanșă pentru cei de la Poli Iași. Echilibrul pentru meciul de astăzi este arătat și de cotele la pariuri. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce pentru acest joc o cotă foarte bună.

Poli Iași speră să facă un sezon mai bun decât precedentul când a fost surpriza plăcută a Ligii 1. Atunci ei au obținut poziția a șasea a clasamentului. În prima etapă a acestui sezon, moldovenii au arătat un joc foarte bun. Ei au reușit sa remizeze cu CSU Craiova, în deplasare, scor 0-0. Flaviul Stoican a arătat în meciul de la Craiova că Poli rămâne o echipă de temut pentru granzii din Liga 1. Astăzi ne așteptăm la un joc foarte echilibrat în care diferența să fie făcută de cele mai mici detalii. Gazdele partidei de astăzi vor avea ca un atuu proprii suporteri. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.60.

Astra Giurgiu vine în Moldova cu un moral foarte bun. În prima etapă a acestui sezon au reușit să învingă cu scorul de 1-0 pe FCSB. Pentru echipa pregătită de Marius Maldarasanu a marcat Lullaku. În această săptămână Astra l-a transferat pe Alibec. Cu venirea lui Alibec, astralii au căpătat putere și au acum o forță ofensivă mai mare. Maldarasanu a trecut cu brio primul test din cariera de antrenor. Astăzi vom asista la un meci foarte interesant deoarece ambele echipe au în lot jucători foarte valoroși. Biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a celor de la Poli Iași. Am ales să mergem pe biletul zilei pe mâna lor deoarece vor juca pe teren propriu și au o experiență mai mare.