Biletul zilei: Pescara vs Palermo

Recomandarea noastră: x

Biletul Zilei Pescara vs Palermo
Pescara - Palermo
1
2.25
X
3.50
2
3.00

Suntem pe final de campionat şi în Serie A şi din puţinele meciuri de astăzi pe care le puteam alege pentru biletul zilei, ne oprim în zona „roşie” a campionatului italian. În această seară se înfruntă două echipe ce nu mai au nimic de pierdut în acest sezon, Pescara şi Palermo. Ambele echipe se află pe poziţii de retrogradare în Serie B, fără a mai avea şanse să o evite cumva, acum, cu 2 etape înainte de final. Meciul va avea loc la ora 21:45 în această seară. Arena pe care se va desfăşura meciul este Stadio Adriatico – Giovanni Cornacchia, stadionul celor de la Pescara. Datorită performanţei relativ asemănătoare a celor 2 echipe în acest sezon vom miza pe o remiză pe biletul zilei de astăzi.

Pescara a terminat sezonul precedent pe locul al 4-lea în Serie B şi a învins 2 echipe în play off-ul pentru Serie A, arătând o performanţă destul de promiţătoare. Totuşi, echipa nu a reuşit să facă faţă nivelului de joc din campionatul italian şi se va întoarce înapoi în liga a 2-a începând cu sezonul viitor. În 36 de partide jucate până acum, aceştia au reuşit să adune doar 14 puncte şi nu a mai simţit gustul victoriei de 11 etape. Nu uitaţi să jucaţi acest meci pe biletul zilei!

Palermo este echipa ce se află în momentul de faţă pe locul 19, cu 23 de puncte în 36 de partide. După ce în sezonul precedent echipa a reuşit să se salveze de la retrogradare miraculos, cu o victorie în ultima etapă, de această dată nu se mai află în aceeaşi situaţie şi vor ajunge cu siguranţă în Serie B. Pentru ei, ultimele meciuri jucate nu arată chiar atât de rău, având 2 victorii, 2 egaluri şi doar o înfrângere în ultimele 5 partide din campionat. O altă asemănare dintre cele 2 echipe mai este faptul că cele 2 sunt deţinătoarele celor mai slabe defensive din Serie A. Nu uitaţi să adăugaţi acest meci pe biletul zilei!