Biletul zilei: Peru vs Danemarca

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Peru - Danemarca
1
3.20
X
3.20
2
2,50

Meciurile Cupei Mondiale din Rusia continuă se ne ofere un specatcol de neegalat. Actorii din teren luptă pentru orice minge pentru a își putea face fericiți suporterii. La Saransk, de la ora 19:00 vom asista la o partidă mult mai interesantă decât pare la prima vedere. Va avea loc partida dintre Peru și Danemarca. Acest joc face parte din grupa C din care mai fac parte Franța și Australia, care și ele se vor înfrunta în meci direct. Acest meci are o importanță foarte mare pentru ambele echipe. În condițiile în care Franța se va desprinde în câștigătoarea grupei, Australia va fi ultima echipe, acest meci este ca o finală pentru poziția a doua care duce în optimile de finală. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați de pe site-ul Beturi.ro.

Peru poate fi surpriza acestei grupe și de ce nu a competiției. Chiar dacă par a fi o țară cu un fotbal nu foarte dezvoltat nu este deloc așa. Forma din ultima perioadă prin care trec peruanii este un care face invidioase multe echipe. Ultima lor înfrângere este de acum aproape doi ani. De atunci au disputat nu mai puțin de 15 meciuri în care au obținut doar rezultate pozitive. În acest an au învins echipe ca și Croația, Islanda Arabia Saudită, toate calificare la acest Campionat Mondial. Cel ami cunoscut fotbalist din echipa celor din Peru este Guerrero. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci ne va aduce o cotă de 2.50.

Danemarca va avea un meci foarte greu în aceatsă seară dar ei au jucători de foarte mare calitate care pot face față. Danezii s-au calificat la acest Campionat Mondial dintr-o grupă din care a fcut parte și România, așa că sunt o cunoștiință a naționalei noastre. În ultima perioadă au arătat o creștere din punctul de vedere al rezultatelor dar și al jocului. În ultimele patru meciuri nu au suferit nici o înfrângere. Speranțele nordicilor stau în Eriksen, cel mai bun fotbalist danez la ora actuală. Acest meci este unul foarte interesant deoarece se întâlnesc două echipe într-o formă foarte bună și acest lucru nu poate decât să ne asigure un spectacol interesant. Biletul zilei va merge pe o victorie daneză astăzi dar este un pariu cât de cât riscant ținând cont de forța peruanilor. Pariază și câștigă cu biletul zilei în fiecare zi doar alături de echipa noastră.