Biletul zilei: Partizan vs Steaua Roșie Belgrad

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Partizan - Steaua Roșie Belgrad
1
2.45
X
3.00
2
2.55

Serbia se află în fața celui mai important meci. Este meciul care împarte ultrașii sârbi în două tabere rivale. În etapa cu numărul 22 a campionatului Serbiei se vor întâlni cele două mari rivale, Partizan și Steaua Roșie Belgrad. Întreaga Europa este cu ochii pe această partidă pentru că este mai mult ca sigur că atmosfera din tribune va fi una de ținut minte. Cele două echipe sunt principalele favorite la titlul de campioană și în acest moment ocupă primele două poziții ale clasamentului având o distanță destul de mare față de următoarele clasate. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă mare cu care sperăm să avem de câștigat.

Partizan este clasată pe poziția a două din campionatul Serbiei. Gazdele jocului din această seară au reușit să acumuleze 47 de puncte. Ceea ce este destul de ciudat la prima vedere este faptul că nu au reușit să câștige în ultimele două etape disputate. Partizan are a doua ofensivă dar și a doua cea mai bună defensivă, chiar după marea rivală și adversara din această seară. Pentru cei de la Partizan meciurile de pe teren propriu sunt destul de dificile în acest sezon deoarece din zece meciuri disputate pe teren propriu au obținut doar cinci victorii. Acest meci este pentru Partizan una din ultimele șanse de a mai spera la titlul de campioană. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.55.

Steaua Roșie Belgrad conduce detașat în clasament. Chiar și așa să nu uităm că anul trecut au pierdut un avans destul de mare în cursa pentru titlul de campioană. În acest moment Steaua Roșie are 56 de puncte cu nouă mai mult decât Partizan. Putem spune că oaspeții din această seară sunt echipa care domină campionatul din Serbia. Ei au o singură înfrângere în acest sezon. Mai mult Steaua are cel mai bun atac dar și cea mai bună defensivă. În acest sezon în cele 21 de etape disputate au primit doar șapte goluri ceea ce însemană că defensiva este punctul lor forte. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie  acelor de la Steaua Roșie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.