Biletul zilei: PAOK vs Sparta Moscova

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PAOK - Sparta Moscova
1
2.20
X
3.00
2
3.40

După ce aseară am asistat la partide foarte interesante, turul al treilea din UEFA Champions League, continuă și astăzi. Partidele sunt la fel de interesante și miza este aceeași. De la ora 20:00 cu toții îi vom ține pumnii strânși lui Răzvan Lucescu. Echipa lui, PAOK va primi vizita celor de la Sparta Moscova. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum, acesta fiind primul meci direct. Echipa care se va califica din această dublă manșă va avea un adversar și mai puternic în play-off. În urma tragerii la sorți cine se va califica dintre cele două echipe va întâlni câștigătoarea dintre Benfica și Fenerbahce. Astăzi ne așteptăm la un joc interesant iar cu pronosticul de pe biletul zilei la pariuri sperăm să obținem profit.

PAOK este pregătită de Răzvan Lucescu. La gazdele partidei de astăzi evoluează și fostul căpitan al FCSB-ului Fernando Varela. Pentru a ajunge în acest tur al treilea, PAOK a fost nevoită să elimine în turul secund pe Basel. De elvețieni au trecut cu scorul de 5-1 la general. În acel meci gazdele partidei de astăzi au arătat încă o dată forma foarte bună pe care o traversează. Campioantul Greciei nu a început încă ceea ce poate fi un dezavantaj pentru PAOK. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. Pentru acest meci cei de la PAOK nu au nici un jucător indisponibil astfel că vor putea alinia cel mai bun prin 11. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.20.

Sparta Moscova este o formație puternică dar în această seară o va aștepta un meci foarte dificil. După primele două runde disputate în campioantul Rusiei cei de la Saprta au obținut patru puncte. Acest lucru ne arată că au început sezonul în forță. Ei au fost calificați direct în acest tur. Ținând cont că vor evolua în retur pe teren propriu au un avantaj dar asta nu înseamnă că le va fi ușor să se califice. În ultimele șapte meciuri disputate nu au simțit gustul înfrângerii. Astăzi vom merge pe biletul zilei pe o victorie a celor de la PAOK dar credem că ea va fi obținută după un joc foarte strâns. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.