Biletul Zilei: Pandurii Târgu Jiu vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Pandurii Targu Jiu vs Gaz Metan Medias
Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș
1
2.10
X
3.10
2
3.75

Play-out-ul Ligii 1 continuă cu partide foarte interesante atât în lupta la vârf cât și la retrogradare. Astăzi de la ora 20:30 la Severin  se va disputa partida dintre Pandurii Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș. Ne așteptăm la un duel spectaculos între două echipe aflate într-o formă bună. Atât gazdele cât și oaspeții au nevoie de cele trei puncte puse în joc. Ținând cont că astăzi nu sunt foarte multe meciuri în oferta la pariuri sportive ar trebui ca acest meci să nu lipsească de pe biletu zilei.

Cu trei victorii în ultimele trei meciuri disputate, Pandurii Târgu Jiu este cea mai în formă echipă din play-out. În urma acestor victorii ei au șanse foarte mari de a se salva direct de la retrogradare, ceea ce este o realizare foarte mare pentru echipa gorjeană ținând cont de problemele avute. Mai mult, în ultimele 2 meciuri cei de la Pandurii nici nu au priit vreun gol. Pandurii au a doua cea mai permisivă a apărare din play-out, dacă privim statisticile. Echipa lui Flavius Stoican în urma victoriei de la Timișoare cu scorul de 1-0 a devenit favorită pentru menținerea în prima ligă. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă ții cont de părerile specialiștilor noștri.

Gaz Metan traversează și ea o formă destul de bună. Cu două victorii în ultimele trei partide disputate echipa lui Cristi Pustai se află în luptă pentru poziția secundă în play-out. Pentru biletul zilei de astăzi putem să riscăm și să mizăm pe o victorie a oaspeților care au o cotă de 3,75. Cei de la Mediaș au al doilea cel mai bun atac cu 15 goluri marcate. Defensiva este și ea una destul de bună pentru că nu au primit decât 9 goluri în cele 12 meciuri disputate. Media de goluri primite pe meci este de sub un gol pe meci. Cred că diferența de valoare dintre cele două loturi își va spune cuvântul, iar Gaz se va impune. Această cotă de 3,75 poate fi jucată atât single dar și cu alte evenimente pe biletul zilei.